Prvi 144 pregleda 18. siječnja 2017.

Ella otkrila šokantne stvari o sebi: Dečko me tukao tri godine!

ella dvornik

Sve njene tajne izašle su na vidjelo...

Najpoznatija hrvatska lifestyle i travel blogerica, Ella Dvornik, svoje je obožavatelje šokirala svojom posljednjom objavom. Naime, odlučila je skinuti sve maske i svima otkriti deset stvari o sebi koje znaju tek rijetki ljudi.

Kako bi sve bilo potpuno Ella je video odlučila snimiti u prirodnom izdanju, bez teške šminke s kojom smo je naviknuli gledati. 

"Kao što vidite, moja koža nije savršena kao na fotografijama, ali za to i ovako i onako postoje mobilne aplikacije i plastični kirurzi. Naravno, mobilne aplikacije su ipak jeftinije" našalila se odmah na početku.

ella dvornik | Autor: print screen print screen

No, ako ste pomislili kako će ovo biti video prepun smiješnih, opuštenih tema u kojima "cvijeta cvijeće", gadno ste se prevarili. 

Naime, Ella se prisjetila jednog od prvih poslova koji su joj ostali u mučnom sjećanju. Naime u dobi od 17 godina otputovala je na Tajvan preko jedne modne agencije, ali kada je tamo stigla, mogni agenti su ostali u šoku zbog njenog struka od 72 centimetara te je odbili angažirati. Da stvar bude gora, tamo je provela mjesec dana zarobljena, bez zarađene jedne jedine kune.

Za početak se prisjetila vremena kad je imala 17 godina i otišla na Tajvan preko neke modne agencije. N,o kad su je agenti vidjeli uživo, ostali su, kako Ella kaže, u šoku jer je njezin struk 72 centimetra i rekli joj da ona nije za manekenski posao.

"Uzeli su mi putovnicu i rekli mojoj mami da me neće pustiti doma pa je ona morala iskeširati novac i vratiti im smještaj i džeparac koji su mi davali", ispričala je.

Kao da to priznanje nije bilo dovoljno šokantno, Ella je otkrila i jednu "zanimljivost" o sebi. Naime, voli jesti vlastitu kožu! Ipak, ni samoj joj nije jasno zašto...

ella dvornik | Autor: print screen print screen

No, ono što je mnoge najviše šokiralo tiče se njenog ljubavnog života.

"Imala sam jednog dečka s kojim sam bila tri godine i koji me fizički zlostavljao. Moram priznati da mi taj period u životu baš i nije bio drag iako nisam znala točno što je to jer nitko nije puno pričao o tome. Taj dio mog života me poprilično obilježio. To fizičko zlostavljanje se nije događalo samo kod kuće, već se pred kraj dogodilo i ispred mojih prijatelja. Kad su oni to vidjeli, više nisam imala način na koji bih to sakrila od njih", ispričala je i mnoge ostavila bez riječi. 

Koja su još priznanja našla svoje mjesto na ovom popisu otkrijte u razotkrivajućem videu:

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

Komentar/a

  • antonio3

    Nju nije tukao decko nego umirovljenik sa kojim je bila iz njoj poznatog razloga. A sve ostalo preseravanje na slavi njenog tate.