Prvi 776 pregleda 11. siječnja 2022.

'Emily in Paris' dobiva treću i četvrtu sezonu!

youtube/canva

Netflixova serija 'Emily in Paris' osvojila je srca mnogih, a sada je najavljeno da ćemo ju imati prilike gledati još dvije sezone!

Iako je prošlo tek nekoliko tjedana otkako je na Netflix stigla druga sezona omiljene 'feel good' serije 'Emily in Paris' (koju smo pogledali u jednom danu), na službenom Instagram profilu serije objavljeno je da ćemo Emily, Gabriela, Camille i ostale imati prilike gledati i dalje, jer serija je obnovljena za 3. i za 4. sezonu, piše Cosmopolitan

"Recite 'bonjour' 3. i 4.! Emily se službeno vraća u još dvije sezone", stoji u opisu najave na Instagramu. Sretnu vijest je, između ostalih, na svom Instagramu podijelila i Lily Collins, glumica koja u seriji igra lik vrckave, zanimljive i poduzetne Emily.

"Probudila sam se rano da bih vam rekla neke JAKO uzbudljive vijesti... 'Emily in Paris' dobit će treću sezonu... I četvrtu! Zaista vas sve volim i neizmjerno vam hvala na nevjerojatnoj podršci. Zaista jedva čekam. Merci beaucoup!", napisala je Lily.

Baš kao i cijela glumačka postava, i mnogi fanovi jedva čekaju vidjeti nove Emilyne avanture. 

"Već sada očajno trebam treću sezonu 'Emily in Paris'", "Najgora serija ikad. Kada izlazi treća sezona?", pisali su oduševljeni fanovi.

Radujete li se i vi novim sezonama? 

 

Nikad bogatiji limited edition JoomBoos Posterbook je na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?