Prvi 787 pregleda 06. rujna 2018.

Emily: Moj Instagram izgleda poput seksi feminističkog magazina

Emily Ratajkowski jedna je od najpoznatijih modela današnjice, a svojih 19 milijuna Instagram pratitelja svakodnevno uveseljava sexy objavama i fotkama.

Emily se kao jedna od utjecajnijih mladih žena na svijetu osim modelingom bavi i glumom te dizajniranjem odjeće, a čini se kako je poprilično uspješna u svemu što radi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polka

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Kako piše portal Glamour, u intervjuu za magazin Paper je izjavila kako smatra svoj Instagram profil seksi feminističkim magazinom premda ju mnogi prozivaju kako objavljuje previše golišavih slika i time šalje negativnu poruku ženama diljem svijeta.

Ona se naravno nikako ne slaže s tim te tvrdi kako je u duši istinska feministica.

via GIPHY

Inače, feminizam je naziv za skupinu ideologija i političkih pokreta kojima je cilj bio poboljšanje položaja žene u društvu, odnosno izjednačavanje prava žena s pravima muškaraca.

via GIPHY

Nismo sigurni kako se to točno svojim sexy fotkama ona bori za prava žena i veliča njihov status u društvu, ali vjerovati ćemo joj na riječ.

 | Autor: Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve