Prvi 1295 pregleda 26. kolovoza 2019.

Emma Stone je nova Cruella de Vil: Evo kako izgleda

disney/instagram

Odbrojavanje do izlaska filma službeno može započeti.

Tjedan je tek počeo, a Disney je već otkrio puuuno novih sočnih detalja. Jedan od njih je i taj da je Emma Stone nova Cruella de Vil. Slavna glumica će biti nova zvijezda filma Cruella utemeljenog na klasiku 101 Dalmatinac iz 1961. godine.

Disney je sada objavio i prvu fotku pa možemo zaključiti da će film biti genijalan. Klasična crno bijela kosa i Dalmatinci. Službeno odbrojavamo do 28. svibnja 2021. godine. Jeeeej.

A kada smo već kod Disneyja i novih sočnih detalja, na posljednjem sajmu D23 predstavljen je i trailer za novi Star Wars film. Zajedno s publikom prisjetili su se proteklih osam filmova, a naposljetku pokazali i junakinju Ray. Hoće li ona preći na tamnu stranu ili ne, saznat ćemo već u prosincu ove godine. A dotad, provjeri trailer:

 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jedva cekam xd