Prvi 899 pregleda 29. lipnja 2019.

Endiju pripremili horor: Porađao trudnicu u automobilu

screenshot

Poznati pjevač i plesač Endi Schrötter mislio je da ga je Magic Leon pozvao na druženje, a on mu je spremio horor života.

U novoj epizodi JoomBooosovog serijala Prank'd, Leon je smjestio Endiju koji je tijekom cijele epizode bio nevjerojatno šokiran.

Zašto? Leon mu je, naime, poslao poruku da krene k njemu, a na putu su ga, u autu, čekali glumci Matija i Natalija, koja je glumila trudnicu. U trenutku kad je Endi na romobilu prolazio kraj automobila, Natalija je počela vrištati i zapomagati. Glumila je da rađa. Matija je zatim iskočio iz auta i povikao za Endijem da im pomogne.

POGLEDAJ EPIZDOU: 

Već tu Endiju nije bilo svejedno, ali im je, naravno, priskočio u pomoć. No, tijekom cijelog procesa na licu mu se vidio strah.

"Možeš li leći? Jesi li u redu? Sve će biti dobro", govorio je Endi u panici, a kad je Matija otrčao do susjedne kuće pozvati pomoć, on je ostao sam s Natalijom. No, Matija zapravo nije išao pozvati pomoć nego je išao po Magic Leona. Što se dogodilo kada se Leon pojavio kraj automobila i kako je Endi reagirao? Provjeri u videu!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • maya.visnjica

    ajme jadannn