Prvi 200 pregleda 18. rujna 2020.

Enterovci razvaljuju: 'Enter Peglaona' emisija je godine!

Dino Ninković/DENINE.EU

Ekipa s Entera Zagreb, brutalno dobrog radija za mlade, sinoć je slavila. Njihova 'Enter Peglaona' osvojila je nagradu 'Ambasador' kao najbolja radijska emisija.

Da Enterovci razvaljuju, znali smo i ranije, ali evo i potvrde. Jakoj konkurenciji unatoč, uzeli su ovu prestižnu nagradu koja se svake godine dodjeljuje najboljim akterima elektroničke scene. Pokrenula ju je ekipa okupljena oko portala klubskascena.hr. Struka predlaže, a publika odlučuje tko je najbolji.

Svima njima sinoć se zahvalila Tea Hendija, glazbena urednica koja godinama slaže playliste koje odjekuju glavnim gradom i koja stoji iza koncepta 'Enter Peglaone' koja ide srijedom od 22 sata.

'Hvala svima koji su nam dali svoj glas i, još bitnije, onima koji nas slušaju već godinama. I dalje ćemo raditi na približavanju nove, kvalitetne elektroničke glazbe novim generacijama.'

Ta mlada i urbana ekipa stvorila je u Zagrebu radio kakav se sluša u New Yorku i Londonu. 'Kad te publika proglasi najboljim onda to puno znači. Enter Zagreb je uveo elektroničku glazbu u Hrvatsku na velika vrata i danas je taj zvuk svjetski mainstream. Naša ekipa zna kako se radi svjetski radio, a to slušatelji prepoznaju i nagrađuju', rekao je direktor Dario Antunović.

Enter je poznat po tome što nam donosi dašak međunarodnih pozornica u Zagreb. Puštaju aktualne svjetske hitove i ekskluzivno surađuju s najpoznatijim DJ-evima današnjice poput Armina van Buurena, a s 'Enter Peglaonom ' otišli su korak dalje.

'Htjeli smo slušateljima pružiti prostor za otkrivanje novih elektroničkih underground hitova i predstaviti publici domaće izvođače, DJ-eve i producente, pružiti im priliku da se i njihova pjesma zavrti na radiju', pojašnjava Tea koja inače od jutra do sutra preslušava svjetske ljestvice, traži domaće talente, gleda showove svjetskih DJ-eva. U svakom slučaju, zna što valja.

Oni su uvijek tamo gdje su i njihovi slušatelji. Vode ih na najveće festivale od Ibize preko francuskih Alpa do ULTRA Europe Festivala. Evo kako je bilo lani u Splitu…

Svi vjerni pratitelja Entera znaju kako to funkcionira: Eat. Sleep. Enter. Repeat. I zato se razbudi uz Vena i brutalno dobre stvari. Uz ovu kombinaciju jutro možeš preživjeti i bez kave. Kroz maraton hitova vodi te Alex Milinković s kojom je svaki radni dan puuuuno lakši, a i zna koje ceste zbog gužve treba izbjegavati. Popodne kormilo preuzimaju Cif i Nina Slišković Goleš i vode te na sam izvor energije koja nam je svima potrebna nakon što zatvorimo knjigu uoči ispita ili vrata ureda.

 | Autor: Enter Zagreb Enter Zagreb

Eat. Sleep. Enter. Repeat. Slušamo se :)

Tvoja reakcija?