Prvi 1184 pregleda 27. svibnja 2023.

Evo detalja treće sezone serije 'Ginny i Georgia'!

ginnyand𝐆𝐞𝐨𝐫𝐠𝐢𝐚/instagram

Objavljena je vijest o snimanju nove sezone popularne Netflixove serije 'Ginny i Georgia', a mi vam donosimo detalje o glumcima, radnji te sve zanimljivosti o sezonama koje slijede.

Druga sezona popularne serije pojavila se početkom 2023. godine, gotovo dvije godine nakon emitiranja prve sezone Netflixove serije. No treća i četvrta sezona već su na putu! Ova američka humoristično-dramska televizijska serija prati priču majke i kćeri koje se prilagođavaju novom životu u malom predgrađu Massachusettsa i sve zanimljivosti koje ih prate na tom putu.

Ova serija, koju je kreirala Sarah Lampert, postala je hit još tijekom emitiranja prve sezone, a ni druga sezona nije bila iznimka. Čak je dva tjedna za redom držala prvo mjesto na Netflixovoj Top 10 listi televizijskih emisija u SAD-u. Hvaljena je zbog načina na koji prikazuje probleme mentalnog zdravlja i povećane prisutnosti likova poput Ginnynog oca Ziona i Bracie, Ginnyne kolegice iz razreda.

Nakon završetka druge sezone gledatelji su se pitali hoće li se pojaviti treća, a sada znamo odgovor na to pitanje. Da, stižu i treća i četvrta sezona mnogima omiljene serije! Obožavatelji su oduševljeni ovom viješću, ponajviše zato što ih zanima što će se na kraju dogoditi s Georgijom. U nastavku vam donosimo sve što znamo o trećoj sezoni, informacije o glumcima te detalje radnje.

Kada izlazi treća sezona?

Glavni glumci serije okupili su se 17. svibnja kako bi gledateljima najavili nastavak serije. Objavljeno je kako će jedna od najvećih promjena u trećoj i četvroj sezoni biti spisateljica i producentica Sarah Glinski koja će zamijeniti Debru J. Fisher. S obzirom na štrajk Američkog udruženja pisaca (WGA), koji je započeo 2. svibnja, vrijeme kada će početi produkcija treće i četvrte sezone serije 'Ginny i Georgia' još je uvijek nepoznato.

Tko se nalazi u glumačkoj postavi treće sezone?

'Ginny i Georgia' ima raznoliku i zanimljivu glumačku postavu. Seriju predvode Antonia Gentry i Brianne Howey koje utjelovljuju Ginny i Georgiu Miller. Diesel La Torraca glumi Ginnynog mlađeg polubrata Austina.

U seriji će se također pojaviti Felix Mallard (koji glumi Marcusa Bakera), Sara Waisglass (Max), Jennifer Robertson (Ellen, Marcusova i Maxova majka), Raymond Ablack (Joe), Nathan Mitchell (Zion, Ginnyn otac). U seriji također glume Scott Porter (gradonačelnik Paul Randolph i Georijin suprug), Alex Mallari Jr. (privatni istražitelj Gabriel Cordova), Nikki Roumel (mlada Georgia), Katie Douglas (Abby), Chelsea Clark (Norah) i Tameka Griffiths (Bracia). Trenutno se očekuje da će se cijela glumačka postava pojaviti i u trećoj sezoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni (@_antoniagentry_)

O čemu će biti riječ u trećoj i četvrtoj sezoni?

Finale druge sezone završilo je tako što je Austin trčao za patrolnim automobilom jer se unutra nalazila njegova majka s lisicama na rukama. Georgijino i Paulovo vjenčanje prekinula je policija te Georgiju uhitila zbog ubojstva Toma Fullera, Cynthijinog neizlječivo bolesnog supruga. Može li se Georgia ponovno izvući s ubojstvom? Saznat ćemo u trećoj sezoni. 

Debra J. Fisher, bivša izvršna producentica, u intervjuu za 'The Hollywood Reporter' nakon premijere druge sezone započela je nagađanja o daljnjem snimanju serije.

"Vidjevši kako svi gledaju seriju i svo ovo uzbuđenje, reći ću da je bilo teško ne razmišljati o trećoj sezoni", pojašnjava Fisher. "Kada smo Sarah Lampert i ja predstavile seriju Netflixu, predstavile smo četiri sezone, tako da znamo kakav kraj igre želimo. Znamo što želimo da bude zadnja epizoda", rekla je Fisher. 

Moguće je da će četvrta sezona serije biti ujedno i posljednja. No zbog novih izvršnih producenata moguća su proširenja i promjene početne vizije serije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Lampert (@sllampy)

Sarah Lampert na svom je Instagram profilu objavila vijest o novoj sezoni serije te napisala "Niste ni svjesni što vas čeka." Stoga željno iščekujemo treću sezonu!

Glamour navodi kako trailer za treću sezonu serije 'Ginny i Georgia' nažalost još uvijek ne postoji.

Tvoja reakcija?