Prvi 464 pregleda 17. travnja 2020.

Evo gdje možeš pratiti koncert kod kuće Lady Gage i prijatelja

Olivia Rodrigo Instagram

Budući da su slavne osobe sve aktivnije na društvenim mrežama otkako su uvedene stroge mjere samoizolacije diljem svijeta, neke su zvijezde svoju ogromnu popularnost odlučile iskoristiti na najbolji mogući način.

Kako piše WWD, Lady Gaga je uložila poseban trud i napor te pokrenula hvale vrijedan projekt "Jedan svijet: zajedno kod kuće". Zajednički je to projekt Svjetske zdravstvene organizacije i Global Citizena koji će okupiti neke od najvećih glazbenika današnjice i slavnih osoba kako bi odali počast zdravstvenim radnicima i pridružili se podizanju svijesti o Fondu solidarnosti za COVID-19.  

Lady Gaga je već surađivala s obje organizacije na prikupljanju donacija od nekoliko globalnih tvrtki, prikupivši tada 35 milijuna dolara za taj fond. Evo što morate znati o ovom najnovijem projektu, odnosno, koncertu s kauča.

Kada će se prikazivati virtualni koncert 'Jedan svijet: Zajedno kod kuće'?

Dvosatni globalni specijal najavljen je za 18. travnja, odnosno, ovu subotu u 20:00 sati.

Tko će sve sudjelovati na koncertu?

Osim Lady Gage, u projektu će sudjelovati i Pharrell Williams, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Elton John, Billie Eilish, Lizzo, Chris Martin, Paul McCartney, Stevie Wonder, John Legend, David Beckham i Idris Elba.  

via GIPHY

Također, Global Citizen najavio je drugi krug glazbenika i slavnih osoba, koji će svoj virtualni koncert održati 14. travnja. Na tom su se popisu našla imena poput Celine Dion, Shawna Mendesa, Camile Cabello, Jennifer Lopez, Alicije Keys, Sama Smitha, Ushera i Oprah Winfrey, ali sudjelovat će i mnogi drugi slavni glazbenici.

Važno je znati da globalni specijal 'Jedan svijet: Zajedno kod kuće' zapravo ne traži donacije, jer je Lady Gaga već osigurala donaciju u iznosu od 35 milijuna dolara Fondu solidarnosti za COVID-19.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Umjesto toga, "koncert je namijenjen dijeljenju priča o zdravstvenim radnicima i njihovim velikim djelima", izjavila je pjevačica tijekom nedavne konferencije za medije.

via GIPHY

Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert ovu će specijalnu emisiju voditi zajedno. Koncert će emitirati ABC, NBC, CBS i ostali, međunarodni televizijski programi. Oni bez pretplate na navedene programe mogu gledati virtualni koncert na streaming uslugama kao što su Hulu +, AT&T TV Now, YouTube TV, Fubo TV, Sling TV i Locast.

Tko će od vas biti uz male ili velike ekrane ove subote?

 

Prijavi se na show 'Vrijeme da zablistaš' i postani nova glazbena zvijezda!

 | Autor:

Tvoja reakcija?