Prvi Teini dnevnici 913 pregleda 15. srpnja 2020.

Evo gdje možete saznati tajne o hit seriji 'Teini dnevnici'

Borna Filic/Pixsell

Magazin je u prodaji na svim kioscima diljem Hrvatske, ako i u BiH!

Nova JoomBoosova teen serija 'Teini dnevnici' nakon samo dvije prikazane epizode postala je apsolutni hit u cijeloj regiji. Prva epizoda je u samo nekoliko dana skupila pola milijuna pregleda i vrlo se brzo penje prema sedmeroznamenkastoj cifri. I dok je već prva epizoda srušila sve rekorde gledanosti na JoomBoos YouTubeu te postala najgledanijom originalnom serijom na tom kanalu ikad, druga epizoda već se u prvih sat vremena pokazala još uspješnijom! U jednom ju je trenutku tijekom live premijere gledalo više od 16.000 ljudi. Koliko je serija, već nakon prve dvije epizode, uspješna, jasno pokazuju i brojke u YouTube trendingu. Serija je dosad dospjela u trending u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji, i to redovito na vrlo visokim mjestima, dok je u Hrvatskoj danima među prva tri trending mjesta.

Sve tajne čitajte u ljetnom JoomBoos magazinu 

 | Autor:

Sve pikanterije i tajne iz trenutno najpopularnije serije u regiji koje se ne bi posramio ni Netflix već sada možete pronaći i to u novom, ljetnom broju JoomBoos Videostar magazina koji je u prodaji na svim kioscima Tiska i iNovina diljem Hrvatske, kao i u Bosni i Hercegovini.

Glavne glumice i youtuberice iz serije, Pia Vrdoljak, Mia Leonie, Nika Pavičić i Petra Dimić, lica su s naslovnice novog JoomBoos magazina, a u intervjuu su otkrile pikanterije sa snimanja, tajne najpoznatijih domaćih youtubera te detaljno opisale kako su izgledali dani snimanja nakon korone i karantene. Redatelj i scenarist serije, Igor Barberić, također je sudjelovao u kreiranju cover priče u novom magazinu, a on, kao 'oko iza kamere', otkrio nam je mnogo toga što ni sami glumci ni glumice nisu znali, a usput nam je otkrio koliko je zadovoljan mladom glumačkom postavom.

"Glumačkom sam ekipom posebno zadovoljan. Sve su to mladi ljudi na koje je bačena jedna jako velika zadaća i veliki obujam posla u relativno kratko vrijeme, a svi su se tako dobro snašli i marljivo radili. Youtuberi su se također super snašli i moram priznati da su se dosta promijenili od JoomBoosove serije 'Isti san', na kojoj sam radio, do danas. Što je i očekivano, jer su sada mnogo stariji i iskusniji", ispričao je Igor.

Slušajte naslovnu pjesmu serije

U seriji se, osim glavnih glumica i ostalih talentiranih glumica i youtubera, pojavljuje još poznatih lica. Anna Lazarević otpjevala je naslovnu pjesmu i u seriji igra sporednu ulogu mlade pjevačke zvijezde, svaku epizodu na kraju komentira Baka Prase, a Teinu majku u seriji glumi omiljena influencerica među mamama - Ana Zibar s YouTube kanala 'Ženski svijet'.

Odlična ekipa, velika imena, izvanredna produkcija i vrhunski scenarij, kamera i izvrsna montaža dokazali su se savršenom kombinacijom koju je cijela regija zavoljela, a osim tinejdžera, koji su primarna publika, obožavaju je i odrasli, koji uz seriju uče o misterioznom svijetu generacije Z! Sve o seriji i o tome kako je izgledalo snimanje iste možete čitati u novom broju JoomBoos magazina, a epizode gledajte četvrtkom u 12:00 sati na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU:

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU:

Tvoja reakcija?