Prvi 1339 pregleda 14. svibnja 2021.

Evo kada izlazi specijalna epizoda omiljenih 'Prijatelja'!

friends/instagram

Ovaj smo datum svi jedva čekali već neko vrijeme, a sad je napokon tu! I epizoda nam stiže puno prije nego što smo možda očekivali...

Iz popularnog streaming servisa HBO Max objavili su datum prikazivanja reuinon epizode popularnih 'Prijatelja'. Monicu, Rachel, Rossa, Chandlera, Joeyja i Phoebe gledat ćemo 27. svibnja, kad je predviđeno emitiranje epizode u kojoj se omiljeni likovi ponovno okupljaju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HBO Max (@hbomax)

Osim svima dobro poznatih likova iz popularne serije, gosti u ovoj specijalnoj epizodi bit će i Lady Gaga, Justin Bieber, Reese Witherspoon te mnogi drugi, javlja 24sata.

O reunionu omiljenih likova šuškalo se godinama, a snimanje ove specijalne epizode trebalo je početi još prošle godine. Nažalost, zbog pandemije je projekt pauziran, ali napokon smo dočekali završetak snimanja. Još nas malo više od deset dana dijeli do ponovnih zgoda i nezgoda najpoznatijih prijatelja na svijetu, a glumci koji su ih utjelovili za ovu će epizodu dobiti jako dobre novčane naknade. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Friends (@friends)

Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow i Matthew Perry navodno će samo za snimanje ove epizode dobiti 17 milijuna kuna - svatko. Wow...

Serija 'Prijatelji' s prikazivanjem na NBC-ju završila 2004. godine, a bila je jedna od najpopularnijih TV serija 90-ih godina. Ljudi je masovno gledaju na brojnim streaming servisima i dan danas, a ova će specijalna epizoda pokazati kako to izgleda kad se nađu stari prijatelji koji se nisu vidjeli 17 godina. Mi jedva čekamo saznati! A vi?

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?