Prvi 11923 pregleda 03. veljače 2021.

Što svaki horoskopski znak čeka ovog Valentinova?

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Nemaš pojma što te čeka ovog Valentinova? E pa možda tvoj horoskop zna nešto... Evo kako će svaki horoskopski znak (najvjerojatnije) provesti ovaj romantičan dan i što će raditi. I s kime će biti... Khm!

Ovan

via GIPHY

Ovnovi će ovog Valentinova biti sami sa sobom (bili u vezi ili ne) - i bit će im baš genijalno! Uživat ćete u kućnoj spa atmosferi, pripremit ćete si neko ukusno piće, naručiti super klopu, pogledati koji film, seriju...i maksimalno ćete se opustiti. Zaslužili ste.

Bik

via GIPHY

Slobodni Bikovi sami će sebi ovog Valentinova kupiti neki dobar poklon, jer ako si singl, ne znači da ćeš ostati 'praznih ruku'! Neka dobra bombonijera ili veliki buket cvijeća vam ne ginu, ili nova igrica za dečke. A svi vi u vezi - čeka vas veliko iznenađenje koje će vam prirediti partner/partnerica!

Blizanci

via GIPHY

Svi Blizanci koji su u vezi s boljom će polovicom skuhati nešto fino, a zatim će nakon večere i romantičnog filma otići u dugu šetnju. Solo Blizanci će vjerojatno prespavati ovaj dan i zaboraviti da se ikada dogodio. Dogodine.

Rak

via GIPHY

Rakovi će Valentinovo provesti mirno, kod kuće, s partnerom ili partnericom, a oni koji su sami će otići na neki solo izlet u obližnje mjesto i malo se počastiti. I uživati u samoći!

Lav

via GIPHY

Vas će ove godine na Valentinovo partner/ica iznenaditi skupocjenim darom, koji zapravo nećete ni očekivati. A ako ste solo, dar ćete si morati kupiti sami. Ako se ne predomislite i odlučite sačuvati taj novac za nešto korisnije...

Djevica

via GIPHY

Vi ste vjerojatno već u detalje isplanirali svaki trenutak ovog dana, pa vam ne možemo puno toga otkriti niti vas iznenaditi, ali solo Djevice, pazite se, možda će vas ipak iznenaditi netko iz vaše prošlosti na koga ste odavno zaboravili...

Vaga

via GIPHY

Žene Vage će svojim dečkima prirediti pravi mali beauty kućni tretman ovog vikenda; natjerat ćete ih da stave masku na lice, masku na kosu i napravit ćete im pedikuru i manikuru, a svi vi koji ste solo ćete uživati u svom malom beauty tretmanu sami. I to je skroz okej. Možda čak odete i na masažu i malo se dodatno počastite.

Škorpion

via GIPHY

Vama materijalni pokloni ne znače ništa. Vi ćete svoju bolju polovicu ovog Valentinova iznenaditi lijepom pjesmom ili kućnom svirkom, a vas čeka još posebnije iznenađenje od vašeg partnera ili partnerice. Solo Škorpioni plakat će uz romantične filmove i pojesti baaaaš previše čokolade...

Strijelac

via GIPHY

Solo Strijelci će cijeli ovaj dan i večer provesti plačući za bivšom/bivšim, a oni koji su u vezi igrat će igrice s boljom polovicom, jesti sladoled i fast food i ostati budni do duuugo u noć...

Jarac

via GIPHY

Jarci, vi nikad ne očekujete ništa od drugih, a sad će vas iznenaditi osobe od kojih to najmanje očekujete. I solo Jarci i oni u vezi bit će jednako iznenađeni... Samo još trebate vidjeti tko će biti taj ili ta koji će vas iznenaditi!

Vodenjak

via GIPHY

Vodenjaci će, kao i obično, ignorirati postojanje Valentinova i ignorirati sve što ima veze s istim...

Ribe

via GIPHY

Romantične Ribe vole Valentinovo više od ičega na svijetu. Solo Ribe će same sebi pokloniti crvene ruže i skuhati si romantičnu večeru, a onda malo plakati jer su same i usamljene, a one u vezi pripremit će čitavu romantičnu večer za svog partnera ili partnericu - večera u četiri slijeda, luksuzan desert, latice ruža na krevetu, romantična glazba...i tako dalje!

 

Zimski JoomBoos Posterbook pronađite na svim kioscima Tiska.

 | Autor:

Tvoja reakcija?