Prvi 338 pregleda 01. lipnja 2022.

Evo kako je sinoć došlo do požara u Frankopanskoj

Marko Lukunić/Pixsell

Jučer je, u večernjim satima, u Frankopanskoj ulici u Zagrebu izbio požar koji je prouzročio materijalnu štetu i u kojemu su ozlijeđene četiri osobe

Sinoć je u Frankopanskoj ulici u Zagrebu, zbog oštećenja plinovoda, izbio požar u kojemu je ozlijeđeno četvero ljudi, piše 24sata. Zbog sanacije oštećenog cjevovoda, Frankopanskom ulicom danas ne prometuju tramvaji, a dio ljudi je ostao bez plina i bez vode.

Kako su izvijestili iz Civilne zaštite, sinoć je u 23:17 stigla dojava da je, tijekom radova na sanaciji puknute vodovodne cijevi, bager probio plinovod te je došlo do požara. O svemu su odmah obavijestili hitne službe, a u nesreći su ozlijeđena četiri radnika koji su medicinski zbrinuti. Dvojicu su pustili kući, a dvojicu su zadržali u bolnici.

Također, tramvajske linije 12 i 13 prometuju obilazno Vodnikovom ulicom u oba smjera, dok tramvaji 14 i 17 prometuju Jukićevom ulicom, Ilicom i Trgom bana Josipa Jelačića, kažu jutros iz Holdinga.

Na mjestu velikog požara u kojem su oštećeni jedan stan i izlog bio je i gradonačelnik Tomislav Tomašević koji je sinoć poručio da treba istražiti što se dogodilo i da će, ako je došlo do greške u proceduri, odgovorni biti sankcionirani. 

Sve nove informacije vezane uz ovaj događaj možete pratiti na portalu 24sata.

Tvoja reakcija?