Prvi 1114 pregleda 30. svibnja 2020.

Evo kako kod kuće napraviti 5 popularnih Taco Bell tortilja

tacobell/instagram

Posljednjih nekoliko godina meksička kuhinja postala je poprilično popularna na ovim prostorima i gotovo svaki tjedan je dio naših jelovnika. Pa, evo kako možeš kod kuće pripremiti ukusne Taco Bell tortilje u nekoliko varijanti!

Ukoliko nemaš mnogo vremena za boravak u kuhinji, a želiš nečim ukusnim (i malo drugačijim) počastiti sebe i svoje ukućane, Elite Daily ti donosi pet jela s tortiljama koje možeš napraviti kod kuće i u kojima ćeš sigurno uživati, a i svi kojima ih poslužiš!

Ovi su video recepti vrlo jednostavni i detaljni, pa pogledaj što će ti sve trebati i kako se pripremaju preukusni klasici meksičke kuhinje. Nema na čemu, ako smo ti upravo dali ideju za današnji ručak! 

1. Crunchwrap supreme

Ovaj je recept inspiriran popularnim Supremeom iz Taco Bella, a ako želite ovo preukusno jelo rekreirati sami kod kuće, potrebno vam je par tortilja, nešto povrća, meso, sir i malo dobre volje i vremena.

2. Quesadilla

Quesadilla je još jedan klasik na Taco Bell jelovniku, a priprema se od svega nekoliko sastojaka. Trebat će vam tortilje, majoneza, sir, piletina, Jalapeño papričice te nekoliko začina, a ova je tortilja gotova u svega nekoliko minuta (nakon što ispržite pileća prsa i napravite pripremu). Ovo je savršen recept za one koji baš i ne vole povrće (iako bismo povrće trebali jesti što češće!)...

3. Quesarito

Ovo je jelo ipak nešto kompliciranije i trebat će vam malo više sastojaka nego za quesadillu, ali isplati se. Mljeveno meso, začini, sir, tortilja, riža, vrhnje i korijandar? Zvuči mljac!

4. Chalupa

Za chalupu ćete trebati i malo mijesiti, jer u ovaj recept ne idu klasične tanke tortilje već tortilje pržene u ulju, nalik lepinjama. Punjenje je slično kao i kod ostalih varijanti, a malo dodatnog truda oko tijesta će se sigurno isplatiti na kraju, jer rezultat je preukusno jelo za prste polizati.

5. Meksička pizza

Pizza tortilja iz Taco Bella jedno je od njihovih najpopularnijih jela, a čini nam se da vam ga ne trebamo baš previše predstavljati. Radi se o pizzi kojoj je baza tortilja punjena mesom. Gladnom dovoljno!

Koju ćete od ovih meksičkih Taco Bell varijanti prvu isprobati? 

 

Najcool JoomBoos posterbook pronađi na svim kioscima Tiska!

 | Autor:

Tvoja reakcija?