Prvi 580 pregleda 12. srpnja 2023.

Evo kako se horoskopski znakovi ponašaju na odmoru!

Canva

Sezona godišnjih odmora je u tijeku, a ako još niste sigurni s kim biste proveli svoj, pročitajte kako se koji horoskopski znak ponaša na ljetovanju

OVAN

Ovan je ovisnik o adrenalinu. Ne možete sjediti na plaži, čitati ili sunčati se. Morate ići na parasailing, skočiti s litice ili plivati s morskim psima da biste se zabavili. U suprotnom, osjećate kao da je odmor propao, piše 24sata.

BIK

Bik je planer. Imate plan puta s navedenim vremenima i aktivnostima. Ako netko prouzroči da se ne možete držati rasporeda, iznervirat ćete se. Želite biti sigurni da imate dovoljno vremena za sve što želite učiniti.

BLIZANCI

Blizanci su neodlučni. Dopuštate svima drugima da određuju planove jer ne možete shvatiti gdje želite jesti ili što želite raditi. Previše se puta predomišljate jer postoji previše opcija.

 | Autor: Canva Canva

RAK

Rak je čuvar grupe. Vi ste onaj koji provjerava jesu li svi otišli u kupaonicu i nanijeli kremu za sunčanje. Nosite zavoje i lijekove u torbi, zajedno sa svim ostalim što vam drugi daju. Vi se brinete da se svi dobro zabavljaju.

LAV

Lav je fotograf. Zastajete svakih nekoliko koraka kako biste slikali znamenitosti, cvijeće i sebe. Nikada ne odlazite s odmora bez punog fotoaparata.

DJEVICA

Djevica je radoholičar. Iako ste na odmoru, stalno provjeravate svoju e-poštu i primate telefonske pozive. Ne možete izostati s posla, čak ni kada biste se trebali zabavljati.

 | Autor: Canva Canva

VAGA

Vaga je ljubitelj mode. Vaš je kovčeg pretrpan slatkim odjevnim kombinacijama jer želite dobiti nevjerojatne slike svog odmora za masovno bacanje fotografija na društvene mreže.

ŠKORPION

Škorpion je društveni leptir. Započinjete razgovore s potpunim strancima i razgovarate s konobarima puno dulje nego što je potrebno. Stječete prijatelje diljem svijeta. Možda nećete ostati u kontaktu s njima nakon što se vratite kući, ali ih dodajete na društvene mreže.

STRIJELAC

Strijelac se samo žali. Čak i kada ste na najljepšim mjestima na svijetu, nađete razlog za kuknjavu. Možda je prevruće ili prehladno. Možda su redovi predugi. Možda vam telefon crkava. Ali uvijek nešto nije u redu.

 | Autor: Canva Canva

JARAC

Jarac je istraživač. Želite znati sve o mjestima koja posjećujete. Zastat ćete da biste pročitali natpise, uzeli pamflete i guglali zabavne činjenice o tome kamo god idete. Uvijek želite naučiti nešto novo.

VODENJAK

Vodenjak je komotan. Nije vas briga hoćete li izgledati kao turist. Nosite svoje najudobnije cipele, torbice i šešire. Više vam je stalo da budete spremni nego da izgledate slatko.

RIBA

Riba je zaljubljena ptica. A ako ste slobodni, flertujete s barmenima, konobarima i potpunim strancima. Odvažniji ste kad ste na novom mjestu jer znate da tamo više nikoga nećete vidjeti.

 

Tvoja reakcija?