Prvi 7030 pregleda 24. studenoga 2019.

Evo kako se koji horoskopski znak ponaša kad je zaljubljen

Unsplash/dominos Instagram

Dobivaš čudne signale od bliske osobe ili poznanika, ali nisi siguran sviđaš li joj se ili ne? Pogledaj što piše pod njegovim horoskopskim znakom i saznat ćeš kako se ponaša kad je zaljubljen.

Vodenjak

via GIPHY

Jedan od najvećih pokazatelja da su Vodenjak zaljubljen je taj što mu je jako neugodno. Vodenjak je inače jako mirna i staložena osoba, ali kad se zaljubi 'izgubi kompas'. Postaje jako nesiguran u blizini simpe, vuče je za kosu, zadirkuje, bocka... Na njimu se odmah skuži da je 'zacopan'.

Ribe

via GIPHY

Kad se zaljubi, Riba postane jako sramežljiva. Živi u svom svijetu mašte i stvara raznolike scenarije u kojima odlazi na spoj sa simpom, umjesto da je zapravo i pozove van. Jako joj je nelagodno u blizini simpe i samo šuti, a kad progovori iz njenih usta izlaze besmislice. Često ide u kontra napad pa zna biti drska prema simpi, ali to je njen način iskazivanja simpatija.

Ovan

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak pršti od samopouzdanja kad je zaljubljen. Misli da može osvojiti svijet. Svoju simpatiju voli 'loviti' i zna da će kad tad biti s njom. Ako i ne krene u osvajanje, onda čeka da ona krene k njemu, jer se i tako osjeća superiorno.

Bik

via GIPHY

Bik zaljubljenost pokazuje kroz dodir. Njemu je fizički kontakt jako važan pa ćete lako primijetiti kad je zaljubljen. Svoju simpatiju će 'slučajno' dodirnuti, okrznuti po kosi ili se s njom sudariti. Ako se netko od vaših poznanika tako ponaša onda je možda i zaljubljen u vas.

Blizanci

via GIPHY

Blizanac je po prirodi jako neodlučan. Kad je zaljubljen u jednom trenutku pokazuje osjećaje i trčkara oko simpatije, a u drugom je jako hladan i distanciran. Ako vas netko iz okoline jako zbunjuje ponašanjem i još je u horoskopu Blizanac, moguće da je zaljubljen u vas.

Rak

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak je nježna i romantična dušica. Pokušava širiti i pokazivati ljubav na sve moguće načine. Ponekad je kod njega teško procijeniti je flerta li ili se tako samo ponaša jer ste mu simpatični. No, ako vam počne peči kolače, nosi vam cvijeće, vozi vas gdje treba, želi vam pokazati da planira s vama biti nešto više od samo prijatelja.

Lav

via GIPHY

Lav je jako siguran u sebe. Ima stav - "Tko ne bi htio biti sa mnom u vezi"! Iako zna koliko vrijedi, želi da i njegova simpa zna koliko i sama vrijedi. Pred svojom simpom se želi dokazati vještinama, pa ako vam neki Lav govori koliko je poseban, možda mu se i sviđate.

Djevica

via GIPHY

Djevica zna jako dobro slušati i davati savjete. Odličan je psiholog koji će upijati svaku riječ koju izgovorite. Kad se zaljubi želi znati sve o osobi koja mu se sviđa. Postavljat će pitanja i analizirati osobu u koju su zaljubljeni. Otići će i korak dalje. Ako primijeti da njihovoj simpi treba pomoć, učinit će sve da joj pomogne.

Škorpion

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak je nepovjerljiv i snalažljiv. Neće lako otkriti svoje osjećaje jer se boji da će mu to postati slabost. Obožava biti tajnovit i nikome neće reći tko mu je simpa. Nju će promatrati iz daljine i čekati pravi trenutak. Ako primijetite da vas netko gleda iz daljine i ne odvaja od vas pogled, možda mu se i sviđate.

Vaga

via GIPHY

Vage po svojoj prirodi često oklijevaju, uglavnom zato što razmišljaju kako da se svima svide, osobito osobi koja im se sviđa. U blizini simpatije oponašat će njegove pokrete, ne namjerno. Smijat će se kad i simpa, bit će tužna ili će hejtati osobu koju ne voli njena simpa. Za te činjenice će reći da su samo slučajnost.

Strijelac

via GIPHY

Strijelac je jako zaigran kad se zaljubi. Jako loše skriva tajne i brzo prizna simpi da mu se sviđa. Ako i ne prizna da mu se netko sviđa to će se lako moći primijetiti. Stalno će nasmijavati simpatiju i htjet će da bude najsretnija osoba na planeti.

Jarac

via GIPHY

Ovaj horoskopski znak na zaljubljivanje gleda kao priču iz knjige. Vjeruje u kavalirstvo i manire. Jarac je jako staromodan i svojoj simpatiji će se tako i udvarati. Otvoriti će joj vrata, pomaknuti stolicu prije nego što sjedne ili nositi vrećice iz dućana. Za njega postoji samo romantika puna poštovanja i iskrenosti.

I, jeste li pronašli znak svoje simpe?

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?