Prvi 678 pregleda 25. veljače 2019.

Evo kako ti loše vrijeme utječe na ljubavni život

couple/Instagram

Nema sunca, nema ni ljubavi.... Ili?

Ne bi vjerovali koliko vrijeme zapravo utječe na ljubavni život. Naime, kako piše Elite Daily, stručnjaci već odavno objašnjavaju koliko vrijeme utječe na nas, pa tako i na naše raspoloženje i odnose s drugim ljudima.

Tijekom zime osjećamo se tužno, usamljeno, nervozno i imamo manjak energije. Takvo stanje može utjecati na ljubavni život jer može smanjiti volju za druženjima, izlascima ili općenito iskazivanjem ljubavi. 

via GIPHY

Kako navodi znanstvenica Clarissa Silva: " Kad je mračno i turobno vrijeme veći postotak ljudi postaje usamljen." No, ipak bismo se trebali pobrinuti da nam takav utjecaj ne postane rutina, jer samo se prepustiti slučaju nije uvijek rješenje.

via GIPHY

Na sreću, sad nam je sve više sunčanih dana, a možda će nam to malo popraviti i raspoloženje!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar holo

    holo

    Lana i ja se slažem s tobom,nije da imam nešto protiv nje😅♥️ Ne zabranjivam joj da komentira,al bi ju mogli prsti zaboljet od tipkanja(SAMO SE ŠALIM,OVO NIJE UVREDA,NITI SLIČNO ♥️)
  • LanaGredelj09780

    Nije da sam hejt već malo previše komentiras kvizove..bez uvrede