Prvi 890 pregleda 11. srpnja 2019.

Evo koje zvijezde su najviše zaradile prošle godine

zenski svijet/instagram

Izašao je popis celebrityja koji su prošle godine najviše novca spremili u novčanik. Lady Gaga nije u prvih 15, ali sada je izašla njezina makeup kolekcija pa možda ubrzo postane.

Lady Gaga je svestrana pjevačica, glumica, dizajnerica, a odnedavno ima i svoj beauty brend Haus Laboratories. Gaga mijenja poslovicu "Ljepota je u oku promatrača" za novu; "Ljepota je ono kako sam sebe vidiš".

Šminkom je mogla izraziti sebe

Sa šminkom je, kaže, počela eksperimentirati kako bi izgledala jednako snažno kao njezina mama. Tada je nastala Lady Gaga, super heroina koja je izgledala onako kako se ona tada zapravo osjećala. 

E sad, iako joj je izašla nova beauty kolekcija, Lady Gaga se nije našla među top 15 zvijezda koje su najviše zaradile prošle godine. (Što ne znači da sljedeće godine neće biti na tom popisu pri vrhu). No, evo tko jest:

Ove zvijezde su najviše zaradile prošle godine:

1/7
Najplaćenije zvijezde

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Kul :O