Prvi 5942 pregleda 03. srpnja 2024.

Evo koji su horoskopski znakovi rjeđi, a koji češći

canva

Donosimo popis najčešćih te najmanje zastupljenih horoskopskih znakova

NAJČEŠĆI ZNAKOVI ZODIJAKA

ŠKORPION

Ukupno 9,6% svjetske populacije rođeno je u znaku škorpiona. Škorpioni se po prirodi mogu okarakterizirati kao tajanstveni, ali svakako život čine puno uzbudljivijim svojim entuzijazmom oko svake aktivnosti, piše miss7.

DJEVICA

Djevice čine 9,4% svjetske populacije, a poznate su po svojoj inteligenciji i obično su marljive te ljubazne, a i teže savršenstvu.

 | Autor: Canva Canva

BLIZANCI

Blizanci čine 9,3% svjetske populacije. Blizanci su puni energije i ako želiš biti u blizini nekoga tko će te zabavljati i nasmijavati cijelo vrijeme, odaberi društvo blizanca, jer je zadovoljstvo biti s njima zbog njihove vesele osobnosti i inovativnih misli. 

RIBE 

Riba čine otprilike 9,1% stanovništva. One su zabavne i sanjive osobe koje su, čini se, zarazne, jer nose srce u rukavu i znaju ispričati vic i nasmijati te bolje nego itko drugi.

VAGA

Vage čine 8,8% populacije i izvrsni su komunikatori. Kada je u prostoriji puno ljudi i treba ti netko tko će pokrenuti razgovor, trebala bi potražiti vagu. Dapače, vage vode mudre razgovore koji su u isto vrijeme zanimljivi i korisni.

 | Autor: Canva Canva

RAK

Osobe rođene u znaku raka čine 8,5% populacije. Rak je jedan od najosjetljivijih i najiskrenijih znakova zodijaka. Dakle, obično im možeš vjerovati na riječ, jer govore ono što misle.

NAJRJEĐI ZNAKOVI ZODIJAKA

VODENJAK

Vodenjaci su najrjeđi horoskopski znak jer čine samo 6,3% svjetske populacije. Vodenjaci vole život, ali obveze smatraju previše dosadnima, jer im je cilj svaki dan dobiti što više od života.

LAV

Lavovi čine 7,1% stanovništva. Vole biti u centru pažnje i često su atrakcija cijelog društva. Lavovi su drugi najmanje čest znak zodijaka. To im neće smetati jer njihov ego to može prihvatiti, a njihova ljubav i energija za život tjera ih dalje. 

 | Autor: Canva Canva

STRIJELAC

Strijelci čine samo 7,3% populacije i možda su jedan od najljenijih znakova zodijaka, jer ne vole raditi prema rasporedu. Neće im smetati što su pri dnu popisa najrjeđih znakova zodijaka.

OVAN 

Ovnovi čine 8,1% stanovništva. Imaju puno energije i jaku želju da dobiju ono što žele od života te odlučno svladavaju izazove.

JARAC

Jarci čine 8,2% svjetske populacije. Jarci su iznimno pametni i stoga ne vole gubiti vrijeme na nepotrebne događaje. Vrlo su logični i praktični, što ih čini dobrima u poslovnim stvarima, ali ne baš naprednima u osobnim i obiteljskim odnosima.

 | Autor: Canva Canva

BIK

Bikovi čine 8,3% populacije i prilično su tvrdoglavi. Prirodno su brižni i pokazuju istinsku brigu za svoje bližnje i drage osobe, pa su mnogi sretni što ih imaju u blizini.

Tvoja reakcija?