Prvi 2710 pregleda 12. svibnja 2019.

Evo koliko pratitelja je dosad izgubio James Charles

jamescharles/Instagram

Evo kako se ova dramatična situacija razvija...

Najnovija i najdramatičnija vloggerska svađa između YouTube zvijezde Jamesa Charlesa i Tati Westbrook, bivših prijatelja, rezultirala je tako da je James od utorka izgubio više od tri milijuna pratitelja, a Tati ih dobila masovno dobila, piše Cosmopolitan.

OVJDE uživo pratite pad broja Jamesovih pratitelja.

Svađa je počela prije nekoliko tjedana kada je Tati optužila Jamesa (iako nikad nije direktno rekla njegovo ime) da joj nije podrška nakon što je objavio video na Instagramu u kojem govori o tuđem proizvodu za kosu. Naime, ona ima vlastiti 'Halo Beauty' brand za njegu kose, pa je na YouTube prozvala prijatelje (Jamesa) koji joj nisu vratili podršku, rekavši da se osjeća "iskorištenom" i povrijeđenom.

James se ispričao, ali čini se da da to nije bilo dovoljno. Tati je snimila u video u kojem govori kako je James izmislio laži o njoj, da iskorištava druge i ima neprimjerene komentare. I izgleda kako je internet na njezinoj strani!

Podsjećamo, James se u posljednje vrijeme zamjerio mnogima, što komentarima, što ostalim djelima. Jedan od loše prihvaćenih Jamesovih komentara je onaj s Met Gale. James je svoj dolazak na događaj nazvao "korakom naprijed u pravom smjeru za predstavljanje influencera u medijima", na što su se neki uvrijedili shvativši to kao provokaciju za sve ostale skupine koje zaista nisu prepoznate u društvu. Osim toga, James je uznemirio i neke svoje fanove cijenom od 500 dolara za susret i druženje s njim na turneji. Ups?

Što ti misliš o cijeloj ovoj drami?

POGLEDAJ NOVU EPIZODU EUROTRIPA: 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Ehhhh....