Prvi 304 pregleda 30. ožujka 2023.

Evo novih detalja o snimanju filma 'Princezini dnevnici 3'!

YouTube, Canva

Pojavila se vijest o mogućem snimanju trećeg dijela popularnog filma 'Princezini dnevnici'. Oglasio se i Chris Pine koji je rekao kako bi se rado ponovno pojavio u filmu kao Nicholas Devereaux.

Popularni je glumac za Entertainment Tonight izjavio kako bi rado glumio u trećem dijelu filma. "Da, tu sam! Ovdje sam za to. Zovite me telefonom ili mi pošaljite e-mail", kaže Pine. O snimanju nastavka filma oglasila se i Anne Hathaway koja je rekla kako obožavatelji već godinama čekaju da se objavi treći dio Princezinih dnevnika. Glumica kaže kako vjeruje da je publika isfrustrirana iščekivanjem.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Uz želji da se snimi nastavak filma, Her prenosi kako je Anne Hathaway je rekla da se film ne može snimiti bez Julie Andrews. "Ako postoji način da se Julia Andrews uključi, mislim da bismo uspjeli", kaže Anne.

Međutim, unatoč željama glumaca da se ponovno pojave na malim ekranima, izgledi da će se film uskoro snimati nisu veliki. Prošle je godine The Hollywood Reporter tvrdio kako Disney radi na snimanju nastavka filma, međutim Andrews je za Access Hollywood izjavila kako vjeruje da to neće biti moguće.

Tvoja reakcija?