Prvi 3970 pregleda 15. kolovoza 2022.

Evo što trebate dodati u šlag da uvijek ispadne super

reuters/pixsell/CANVA

Svi smo se barem jednom našli u situaciji u kojoj smo previše 'istukli' vrhnje za šlag pa smo dobili bezličnu mješavinu koju uopće nismo mogli nanijeti na kolač ili je prebrzo splasnula. No, na takve situacije sada možete zaboraviti jer vam u nastavku donosimo tajni sastojak s kojim će vam šlag svaki put ispasti savršeno

Naime, ključ svakog savršenog šlaga (i okusom i izgledom) krije se u - kiselom vrhnju. Kako piše Miss7 Gastro, kiselo vrhnje će pomoći u stabiliziranju šlaga, a učinit će ga i trajnijim što znači da ga možete napraviti i do četiri sata unaprijed bez da se njegova tekstura pogorša. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

Koji su omjeri? 

Na svaku šalicu vrhnja za šlag, dodajte četiri žlice kiselog vrhnja pa umutite kao i uvijek. Također, ako želite dodatno zasladiti šlag, dodajte mu slastičarski šećer koji će se odmah otopiti i spriječiti da previše istučete šlag. 

 | Autor: reuters/pixsell/CANVA reuters/pixsell/CANVA

Ovako pripremljen šlag izgledat će besprijekorno, a okusom će biti puno svježiji nego klasičan šlag pripremljen samo sa slatkim vrhnjem što je odlična stvar u ovim ljetnim danima. 

 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?