Prvi Videostar 368 pregleda 05. prosinca 2018.

Što te čeka na najbrutalnijem božićnom partyju?

joomboos facebook

Finalni Videostar party, ili drugim riječima najbrutalniji božićni YouTube party godine, kreće za manje od dva tjedna, evo što vas sve čeka

U Tvornici će 16. prosinca biti prava 'ludnica', a ovo su četiri velike teme koje možete očekivati na partyju. 

1. Najveći božićni koncert

Na koncertu će se predstaviti mnogi youtuberi sa svojim genijalnim pjesmama, a između ostaloga ondje ćete premijerno moći uživo poslušati novi JoomBoosov božićni hit - 'Božić je' Stoke, Zsa Zse i LayZ-ja.

2. Proglašenje pobjednika

Naravno, ovo je prvenstveni razlog zašto smo na partyju - da saznamo tko je pobjednik ovogodišnje sezone Videostara!

3. Najveći božićni YouTube giveaway

Podijelit ćemo 1.500 poklona super obožavateljima, pa ako još niste nabavili svoju ulaznicu, ovo je i više nego dobar razlog da to što prije napravite.

4. Dolazak regionalnih youtubera

Neki od najpopularnijih youtubera iz regije bit će na partyju u Tvornici. Ako ih želite upoznati i družiti se s njima, dođite!

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jedva cekaaaam