Prvi 252 pregleda 23. prosinca 2018.

Evo što zasad znamo o trećoj sezoni 'Stranger Thingsa'

netflixstrangerthings / instagram

Ukoliko nisi propuštao/la nijednu epizodu druge sezone, sigurno s nestrpljenjem iščekuješ treću da saznaš kako će čudovište iz Upside Downa izgledati i kakve će se tamne sile nadviti nad Hawkins u Indiani?

Kako piše Bustle, treća sezone kreće ispočetka što bi značilo da se priča neće nastavljati na drugu sezonu, već autori spremaju nešto posve novo i drugačije. No, priča s Mind Flayerom nije gotova – on je još u Upside Downu te je itekako svjestan najdraže nam ekipe i Eleven koja se borila protiv njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In the summer of 1985, the adventure continues...

A post shared by Stranger Things (@strangerthingstv) on

U drugoj sezoni upoznali smo Eight i s obzirom na to da je ona zapravo 'osam', autori su dali nagovijestiti da postoje i drugi brojevi, tj. druge osobe koje imaju posebne moći. Hoćemo li ih upoznati u sljedećoj sezoni – vidjet ćemo.

Matt Duffer je u jednom intervjuu sedmu epizodu, gdje su se upoznale Eight i Eleven, nazvao pilot epizodom usred serije. To nam daje mnogo toga nagovijestiti. Laboratorij u Hawkinsu je zauvijek zatvoren, no to ne znači da se radnja ne može pomaknuti na neki novi, drugi teritorij. Erica se vraća u trećoj sezoni, i to skoro kao ravnopravni član grupe.

Dr. Brenner ‘Papa’ je živ, preživio je napad u prvoj sezoni. I iako se u drugoj pojavljuje samo kao priviđenje, dovoljan je to uvod i hint za njegovo pojavljivanje u trećoj sezoni. Još jedan povratnik dolazi u trećoj sezoni na male ekrane – Bob. U kojem obliku i kako, ne znamo, no braća Duffer su izjavila da toliko vole njegov lik da će probati smisliti načina za njegov povratak.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Jedva čekam :D