Prvi 3037 pregleda 11. srpnja 2022.

Evo što znamo o petoj sezoni 'Stranger Thingsa'

screenshot/youtube

Prije deset dana emitiran je drugi dio četvrte sezone Netflixove serije 'Stranger Things' pa sada sve nestrpljive fanove zanima kada će izaći i peta sezona

Drugi dio četvrte sezone popularne serije 'Stranger Things' izašao je prije desetak dana, a obožavatelji se već pitaju kada će izaći peta sezona koja će ujedno biti i posljednja te što će se u njoj događati.

Kako piše Cosmopolitan, kreatori ove serije, braća Duffer, najavili su da će iduća sezona imati hrpu zapleta i da će biti vrlo napeta.

"Postoji još puno uzbudljivih priča iz 'Stranger Things' svijeta za ispričati. Novi misteriji, nove avanture, novi, neočekivani heroji... Ali, prvo se nadamo da ćete ostati uz nas dok ne privedemo kraju priču o snažnoj djevojci imena Eleven, njenim hrabrim prijateljima, gradu Hawkinsu i paralelnoj dimenziji Upside Down", ispričala su braća Duffer. 

Također, najavljen je i veliki skok u vremenu.

"Siguran sam da ćemo napraviti skok u vremenu. Idealno bi bilo da smo paralelno snimali četvrtu i petu sezonu, ali to nikako nije bilo izvedivo pa ćemo petu sezonu morati snimati kasnije. Radimo s puno glumaca koji su s nama već duže vrijeme, ali i s onima koji su nam se tek pridružili pa će to sigurno utjecati na krajnji ishod", ispričao je Matt Duffer. 

Datum izlaska pete sezone još nije poznat s obzirom da nije niti raspisana niti se počela snimati, ali svi se nadaju da bi to moglo biti sredinom 2024. godine. 

"Otići ćemo na mali odmor u srpnju 2022. godine i kada se vratimo, početkom kolovoza, počet ćemo raditi na petoj sezoni", ispričali su.

Također, glumac David Harbour koji je utjelovio ulogu Hoppera, za GQ je rekao kako se nada da će sa snimanjem početi 2023. godine. 

Pogledajte četvrtu epizodu Outsidera: 

Tvoja reakcija?