Prvi 300 pregleda 31. kolovoza 2022.

Evo što znamo o trećoj sezoni 'Emily in Paris'

screenshot/youtube

Prve dvije sezone romantične 'feel good' serije 'Emily in Paris' doživjele su ogroman uspjeh pa je Netflix ovu seriju odlučio produžiti za još dvije sezone. Ako vas zanima što se zasad zna o nadolazećoj sezoni, saznajte u nastavku!

Prva i druga sezona Netflixove serije 'Emily in Paris' doživjele su takav uspjeh da je, samo dva tjedna nakon izlaska druge sezone, Netflix ovu seriju odlučio produžiti još za treću i četvrtu sezonu.

Mnogi fanovi ovu su vijest dočekali s oduševljenjem, no sada se postavlja hrpa pitanja kao što su: Kada izlazi nova, treća sezona? Što će biti s Emily? Gdje će raditi? Koji likovi ostaju? Evo što znamo o svemu tome....

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Kako piše Elle, točan datum izlaska treće sezone još se ne zna, ali s obzirom na to da je prva sezona izašla u prosincu 2020. godine, a druga u prosincu 2021. godine, čini se da bi i treću sezonu mogli gledati tek krajem ove godine ili početkom iduće.

Što se tiče glumačke postave, Lily Collins koja je utjelovila lik Emily, naravno, ostaje u seriji, a s njom će sigurno ostati i Camille Razat (Camille), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie) i Ashley Park (Mindy).

Djevojkama će se definitivno pridružiti i Lucas Bravo kao Gabriel i Luciene Laviscount kao Alfie što znači da možemo očekivati još ljubavnih zapleta i zavrzlama.

Nadamo se da će datum izlaska nove sezone biti objavljen uskoro, a jedva čekamo i službeni trailer!

 

Poslušajte novu JoomBoosovu navijačku pjesmu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?