Prvi 2249 pregleda 12. veljače 2023.

Evo zašto je dejtanje napetije kad žena napravi prvi korak

Muškarci su postali stidljivi. Bilo je vremena kada muškarci nisu toliko kolutali očima kao sada, ali zato vi djevojke uzmite stvar u svoje ruke i pokažite tko je najhrabriji

Evo zašto je dejtanje zabavno ako žena napravi prvi korak 

Zabavnije je od čekanja

Ako osjećate da nemate vremena čekati, nemojte. Reci nešto. Nemaš što izgubiti. Prava osoba vam se možda neće prva obratiti. Ne dopustite da vam prođe dobra prilika samo zato što društvo kaže da žene trebaju čekati da im se pristupi.

Možete to smatrati vježbom za svoje društvene vještine

 | Autor: pexels pexels

Nemojte pridavati preveliku težinu svojoj odluci da pristupite strancu. Ne opterećujte se mogućnošću da se toj osobi ne sviđate. Zapamtite, također postoji mogućnost da vam se ni oni ne sviđaju. Tanka je linija između toga da zvučite zanimljivo i da izgledate očajno, a jedini način da izbjegnete potonje jest pokušaj i pogreška.

Moglo bi vam podići samopouzdanje

Neki ljudi izbjegavaju pristupiti drugima jer se boje odbijanja. Iako potez u početku može djelovati zastrašujuće, nikad nećete znati ako ne pokušate. Riskiranje je siguran način da podignete svoje samopouzdanje i pokažete svom potencijalnom udvaraču koliko ste samouvjereni. Ne samo da je to privlačna osobina nakon upoznavanja nekog novog, već ova vrsta neustrašive spontanosti također može pomoći da veza potraje.

Najgore što se može dogoditi je NIŠTA

Možda je to udarac za ego, ali svi možemo podnijeti malo odbijanja. Ono što je još gore je propustiti dobru stvar jer ste se previše bojali pozdraviti.

I muškarci se vole osjećati poželjno

Ne uživaju svi muškarci pokupiti žene. Nemaju svi muškarci dovoljno samopouzdanja ili karizme da pristupe nekome tko im je privlačan. Poduzimanje prvog koraka može vašem potencijalnom udvaraču dati isti poticaj za kojim svi žudimo. A tko ne voli malo pažnje?

 

UKLJUČITE SE NA PREMIJERU DRUGE EPIZODE PRANK'DA!

Tvoja reakcija?