Prvi 1356 pregleda 29. ožujka 2019.

Evo zašto je Gaga zapravo prekinula sa zaručnikom

stocknewsusa/instagram

Čini se da to nije mogla više trpjeti; On je bio malo previše ljubomoran?

Prije mjesec dana, Lady Gaga raskinula je zaruke s Christianom Carinom nakon što su na Golden Globesu pokazali stvarno čudan govor tijela. Sada, izvori kažu da je razlog zbog kojeg su se raspali zapravo taj što je Christian bio super ljubomoran, piše Cosmopolitan.

Sada kad se Lady Gaga vratila u igru ​​i navodno ima nešto s glumcem iz Avengersa, Jeremyjem Rennerom, vrijeme je da razmotrimo što je to bilo s Christianom i da konačno saznamo zašto je s njim prekinula. Gaga se potajno zaručila s Christianom još 2017. godine, ali stvari su navodno krenule nizbrdo u jednom konkretnom trenutku, prema izvoru koji je progovorio za US Weekly.

Neposredno prije nego što su službeno otkazali zaruke, Gaga i Christian imali su najčudniji govor tijela koji je sugerirao da je njihov odnos nije baš najbolji. Što je bilo s onim poljupcem u uho? Čudno. U svakom slučaju, čini se da su svačija nagađanja bila ispravna, jer izvori tvrde da "se Christian nije baš lijepo ponio na kraju dvogodišnjeg odnosa."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️😍❤️😍they are so good together ❤️😍❤️😍

A post shared by gaga and christian (@gaga.and.christian) on

Osim toga, izvor je dodao: "Bio je ljubomoran. Uvijek je morao znati gdje je i stalno joj je slao poruke. Ni njezini prijatelji ga nisu voljeli", rekao je izvor. Ajoj? 

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    omg :O