Prvi 222 pregleda 26. listopada 2023.

Evo zašto se moraš što prije prijaviti na ovu kul akademiju!

Samsung

Samsung YOUniversity platforma predstavlja prvu YOU influence Academy koja će kroz pomno osmišljen program pomoći svima koji žele izgraditi ili unaprijediti karijeru na društvenim mrežama. Iz prve ruke imate priliku čuti iskustva jakih imena influencer scene.

‘YOU Influence Academy’ u suradnji s JoomBoosom organizira pomno osmišljeni program koji će pomoći svima koji žele izgraditi ili poboljšati karijeru na društvenim mrežama. U ovom će programu sudjelovati mnogi stručni predavači, kao i influenceri koji će iz prve ruke podijeliti svoja iskustva.

U predavanjima i radionicama, koje će se održati tijekom tri vikenda, od 10. do 25. studenog, polaznici će imati priliku čuti puno korisnih savjeta i primjera koje će odmah moći primijeniti u praksi i unaprijediti svoj sadržaj na društvenim mrežama.

Uvod u svijet Influencera - pojmovi, sustavi istraživanja najuspješnijih marketing kampanja i planiranje social objava

Dominik Beber, digital business development manager, u svom će uvodnom predavanju polaznike uvesti u svijet influencera. Detaljno će pojasniti pojmove, sustave istraživanja najuspješnijih marketing kampanja te planiranje social objava.

Dominik Beber, RTL Hrvatska

 | Autor: Promo Promo

Put do genijalnih kampanja: EPIC inspiracija & COOL ideje za najbolju promociju proizvoda

Ena Rajić, autorica i performerica, s polaznicima ‘YOU Influence Academy’ podijelit će epic inspiracije i cool ideje za najbolju promociju proizvoda. Savjeti ove poznate autorice svakako će vam pomoći u radu s klijentima te ostvarivanju ciljeva.

Ena Rajić

 | Autor: Promo Promo

Otvori se za/Zatvori se za: Kako se OTVORITI za nove klijente i MEGA projekte i ZATVORITI se za HEJT i mišljenja drugih Tips &Tricks: Izrada native sadržaja

Rad s klijentima te kreiranje dobrog sadržaja sa sobom nosi mnoge prilike i uspjehe, ali i mogućnost osude i napada od strane drugih ljudi. Kroz radionicu ‘Otvori se/Zatvori se’ predavači 8rasta9, hrvatski influencer, Antica Vulić, zamjenica direktora i voditeljica komercijalnog poslovanja JoomBoosa i 24sata video odjela te Morana Rastić, zamjenica urednice brenda JoomBoosa i voditeljica projekata, polaznicima će pojasniti kako se otvoriti za nove klijente i mega projekte te kako se u isto vrijeme zatvoriti za hejt i mišljenja drugih ljudi.

8rasta9

 | Autor: Samsung Samsung

Motaj kablove: tehnički izazovi u produkciji i ograničenja u procesu kreacije sadržaja

Na putu prema izradi dobrog videa svakako se ponekad može naići na tehničke poteškoće i izazove. Roberto Turk, voditelj tehničke produkcije u 24sata, kroz svoje će predavanje publici predstaviti tehničke izazove na koje se nailazi u produkciji te ograničenja u procesu kreiranja sadržaja.

Roberto Turk

 | Autor: Promo Promo

Kako ne biti cringe? Savjeti i primjeri NAJkampanja

Vjerujemo da često na TikToku naiđete na videa za koja pomislite “Ovo je jako cringe! Zašto je objavljeno?” Ako želiš biti jedan/na od onih čija će se videa svima svidjeti, imamo odlično rješenje za tebe! ‘YOU Influence Academy’ idealna je prilika da kroz predavanje Antice Vulić, kao i Raf the child, hrvatske mlade influencerice, čujete savjete za kreiranje odličnih i uspješnih kampanja, kao i njihove primjere.

Raf the child

 | Autor: Samsung Samsung

Antica Vulić

 | Autor: Promo Promo

Trendovi u (vertikalnom) videu - savjeti kako kreirati WOOW vertikalni video

Ako vam video nije cringe, to ne znači da je dobar. Kreiranje dobrog vertikalnog videa nije toliko jednostavno kao što se možda čini. Donosimo vam nekoliko savjeta za snimanje dobrog videa:

1. U video uključite male detalje za veliki učinak

2. Izbjegavajte brzo pomicanje kamere

3. Mijenjate kuteve iz kojih snimate

4. Koristite tekst i grafiku

Ukoliko želite čuti još savjeta za snimanje dobrog vertikalnog videa, ‘YOU Influence Academy’ odlična je prilika za to. Morana Rastić u svom će predavanju ‘Trendovi u (vertikalnom) videu’ iznijeti još puno savjeta za kreiranje wow videa koji će dominirati društvenim mrežama.

Morana Rastić

 | Autor: Promo Promo

Za kreiranje dobrog vertikalnog videa također su važne tranzicije, editiranje videa, kao i trendovi koji osvajaju društvene mreže. Influencerica SaamoPetraa će na primjeru svog dugogodišnjeg iskustva dati praktični vodič i savjete za najinfluencerske rezultate.

SaamoPetraa

 | Autor: Promo Promo

Mobilni segmet uređaja - trenutni portfolio

Vrlo rado čujemo različite korisne tips&tricks koji nam mogu pomoći u napretku i ostvarivanju ciljeva. Upravo takve savjete za kreiranje sadržaja će dati Denijal Jakupović iz Samsung Hrvatska koji će proći kroz važnost poznavanja proizvoda i pokazati specifikacije uređaja.

Kako napraviti EPIC kampanju: primjena strategije i ostvarivanje ciljeva

U zadnjem terminu radionica Marko Janković, direktor Jedinice, pojasnit će kako primijeniti naučenu strategiju i ostvariti unaprijed određene ciljeve. Na ovoj će radionici polaznici imati priliku primijeniti sve naučeno.

Marko Janković

 | Autor: Promo Promo

Proglašenje najkreativnijeg viralnog videa i proglašenje YOU INFLUENCE WINNER-a 2023. godine

Osim prisustvovanja poučnim i zabavnim predavanjima, polaznici će imati priliku izraditi kreativni virtualni video prateći smjernice i savjete svih predavača. Na kraju će se odabrati najkreativniji video i proglasiti YOU Influence Winner 2023. godine koji osvaja Samsung Galaxy Z Flip5. Sve će se kampanje i videi kreirati upravo na proizvodu Samsung Galaxy Z Flip5.

 | Autor: Samsung Samsung

Ne propustite priliku - prijavite se na 'YOU Influence Academy' i osvojite odlične nagrade!

Kombinacijom predavanja, radionica i mentorstva imat ćete priliku steći znanja i vještine koje su vam potrebne da svoju strast prema društvenim mrežama pretvorite u karijeru. Akademija za cilj ima osnažiti YOU – tebe kao pojedinca koji stvara kreativni sadržaj te na kojem ostaje budućnost društvenih mreža. 

Prijavite se na Samsung 'YOU Influence Academy' i postanite najbolji influencer. Sve detalje ove akademije pronađite na YOU Influence Academy web stranici te se na linku prijavite i ne propustite ovu odličnu priliku!

 | Autor: Samsung Samsung

Želiš sedam dana besplatno koristiti Samsung Galaxy Z Flip5? Evo prilike!

Ukoliko želiš potpuno besplatno isprobati Samsung Galaxy Z Flip5, Samsung Galaxy S23 seriju ili The Freestyle pametni LED projektor, Samsung će ti ostvariti želju uz Try&Buy! 

 | Autor: Samsung Samsung

Prijavi se za 7 dana besplatnog korištenja jednog od neodoljivih pametnih telefona Samsung Galaxy Z Flip5 i Samsung Galaxy S23 serije ili The Freestyle pametni LED projektor. Uz odabrani pametni telefon, imaš jedinstvenu priliku isprobati i novi Galaxy Watch6 te upoznati svoju dnevnu rutinu sinergijom dvaju pametnih uređaja. Cool pametni telefoni i neizostavni dodaci čekaju na tebe, a put do njih je vrlo jednostavan.

Prijavi se i možda baš ti budeš među prvima koji će imati posebnu priliku na 7 dana isprobati sinergiju pametnih telefona sa uređajima iz Galaxy Watch6 serije. Olakšaj svoju svakodnevnicu i podijeli s nama svoju rutinu uz #GalaxyZFlip5 #GalaxyS23Ultra #withgalaxy #YOUniversity. Više o Try&Buy ponudi pronađi na Samsung Try&Buy web stranici, a prijaviti se možeš na linku.

Tvoja reakcija?