Prvi 690 pregleda 15. kolovoza 2019.

Ovakvo prijateljstvo je sve što ti treba u dvadesetima

Bewakooofficial/Unsplash

Naravno da nije jednostavno pronaći prave prijatelje, ali ni površna prijateljstva ne moraju biti loša stvar.

Ako si u dvadesetima vjerojatno propituješ sve oko sebe. Ako si na faksu -učiš, ako nisi vjerojatno radiš. Plaćaš račune, ideš na razgovore za posao i jednostavno nemaš vremena za sve što želiš obaviti. Naravno da je važno biti okružen prijateljima i obitelji, ali površna prijateljstva su nešto što ne trebaš otpisati. Zašto? Objasnit ćemo ti:

1. Nema drame

via GIPHY

Ako otkažeš dogovore u posljednji trenutak, druga osoba u ovom prijateljstvu neće se ljutiti. Možeš bezbrižno objavljivati foke na društvenim mrežama i to neće biti big deal, piše Elite daily

2. Ne moraš se za sve ispričavati

via GIPHY

Ovakvo prijateljstvo znači da možeš imati svoje stavove, istraživati svijet i nikome se za to ne moraš opravdavati. Idealno, zar ne?

3. Ništa nije previše random

via GIPHY

Ako usred noći ovom frendu ili frendici pošalješ totalno čudnu poruku, neće se iznenaditi. To je super. Oboje možete biti čudni koliko vam srce poželi.

4. Bezuvjetna ljubav

via GIPHY

Iako se možda ne čini tako, uvidjet ćeš da zapravo ono što ti i tvoja frendica ili frend osjećate zaista jest bezuvjetna ljubav. Bez ljutnje, bez puno isprika i s random željama i idejama. Ako imaš ovakvog frenda ili frendicu, možeš biti sretan.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    slazem se xd