Prvi 589 pregleda 14. ožujka 2019.

Face mi na radi!? Panika zbog 'pada' društvenih mreža

girls/Instagram womanlook/Instagram

Pa zar opet????

Korisnici Facebooka, Instagrama i Whatsappa sinoć nisu mogli 'surfati' na ovim društvenim mrežama. Kako prenosi BuzzFeed News, ovaj prestanak rada jedan je od najdužih u povijesti Facebooka. Iz kompanije se nisu oglasili u vezi prestanka rada Facebooka, već samo iz njegovih sestrinskih tvrtka Instagrama i Whatsappa. 

Tijekom noći Instagram je na Twitteru objavio da ponovno radi: 'Svjesni smo problema koji trenutačno utječe na pristup korisnika Instagramu. Razumijemo da je frustrirajuće, ali naš tim radi na tome da riješi problem!'

Facebook je samo objavio da se pojedini korisnici susreću s poteškoćama prilikom pristupa njihovim sestrinskim tvrtkama. Njihov glasnogovornik izjavio je da rade sve kako bi problem riješili što prije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Priscilla's challenge: run a 30 minute 5k before I run a 20 minute 5k.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

Ovo nije prvi put da Facebook nije dostupan radi bug-a, u posljednje vrijeme imaju s time jako puno problema. Kako si ti reagirao/la kad si shvatio/la da ništa ne možes objaviti, lajkati ni sharati?

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jedva preživjela XD