Prvi JoomBoos Videostar Show 291 pregleda 24. veljače 2021.

Fake News show: Koja to tiktokerica stiže u Videostar?

U novoj epizodi 'Fake News' showa, JoomBoosovac Karlo Kreš Š pokušao je Zagrepčanima 'prodati' da će Hrvatska Sloveniji dati dio svog mora i još neke lažne vijesti. Poruka je: ne vjerujte baš svemu što čujete

"Jesi li čula da se Addison Rae prijavila na Videostar?", pitao je Karlo jednu Zagrepčanku. Ona mu je samo kratko odgovorila: "Super, baš mi je drago, neka!"

Druga djevojka kojoj je pokušao podvaliti ovu lažnu vijest nije bila oduševljena. "O ne, drama, što ćemo sad? Kako dalje?", rekla mu je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedna Zagrepčanka, pak, nije bila baš zadovoljna kad joj je Karlo pokušao 'prodati' lažnu vijest da Hrvatska prepušta dio Jadranskog mora Sloveniji, zbog dobrosusjedskih odnosa.

"Ma nema šanse, nema šanse!", viknula je gospođa i odšetala mrvicu ljutita. 

Jednoj curi na Cvjetnom je rekao da stožer donosi odluku da i psi odsad nose maske. 

"Super, neka nose. Barem bi moja jela manje gluposti po ulici dok šećemo", odgovorila mu je prolaznica kroz smijeh.

 | Autor:

Iako se nekima ova, iako lažna, ideja svidjela, vlasnica jednog psića bila je zbunjena.

"Uf, ne, nadam se da se to neće dogoditi. Nadam se da ipak ne idemo tako daleko. Ja svom psu nikako ne bih stavljala masku", objasnila je.

 | Autor:

Ovaj je show pokrenut kako bi se podigla svijest građana da ne vjeruju baš svemu što čuju i pročitaju online, zbog sve većeg broja lažnih vijesti koje se šire društvenim mrežama. I ovoga puta građani Zagreba su nešto naučili od mladog JoomBoosovca. Sve njihove reakcije pogledajte u novom videu na JoomBoos kanalu.

Cijeli video i novi 'Š-show' pogledajte i pratite na JoomBoos YouTube kanalu. Svaku informaciju provjerite iz više izvora jer su lažne vijesti sve češće.

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

Tvoja reakcija?