Prvi 10 pregleda 28. veljače 2017.

Fanovi čekaju u online redu: Zavrtjet će vam se u glavi od cijene Justinovih karata!

justin bieber
Arhiva

Umjesto da skaču od sreće zbog koncerta, mnogi obožavatelji bi mogli "roniti suze"

Iako je od koncerta Justina Biebera u zagrebačkoj Areni prošlo već tri mjeseca (da, ni mi ne vjerujemo), dojmovi još uvijek nisu splasnuli. Barem u životima obožavatelja. Što se tiče Justina, stvari su nešto drugačije.

On je već nastavio sa životom, baš kao i sa koncertima u sklopu svjetske "Purpose" karijere. Jedan takav održat će se 10. ožujka u Mumbaiju.

No, Belieberi u Indiji umjesto da se raduju uglavnom su pali u depresiju... 

Čovjek bi pomislio kako online prodaja karata funkcionira odlično te vas spašava od višesatnog stajanja u redu kako biste si osigurali mjesto na tribinama koncerta koji čekate već godinama. No, u slučaju Justina Biebera stvari su (po običaju) poprilično drugačije. Naime, unatoč online prodaji, obožavatelji moraju čekati u redu a može se dogoditi da je čak nekoliko tisuća ljudi ispred vas! 

Da, upravo to što ste pomislili... Mogli biste sate provesti sjedeći ispred ekrana i čekajući da se red pomakne!

Ipak, postoji još jedan problem. Cijena karata je poprilično paprena! Točnije, riječ je o iznosu od nevjerojatnih 1150 dolara!

Iako je riječ o najboljim mjestima, mnogi su se odlučili našaliti na Justinov koncert pa je tako jedan od (očigledno bivših) obožavatelja zaključio kako je već prodao sve organe za novi Iphone i koncert Coldplayja pa nema više što prodati za Justina... 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?