Prvi 589 pregleda 30. travnja 2022.

Fanovi društvenih mreža znaju za ove hit pametne telefone!

Pr

Novi Galaxy A53 5G i A33 5G pametni telefoni prave su zvijeri za TikTok, Instagram, Snapchat i tvoj content!

Instagram, TikTok, Snapchat – sve su to popularne društvene mreže koje okupljaju mlade, ali i koje iza sebe kriju veliku količinu kvalitetnog contenta. Kako bi se uspješno „baratalo“ društvenim mrežama, poželjno je imati super pametni telefon. Uvjereni smo da su veliki fanovi ovih social media platformi već dobro upoznati s popularnom Samsung A serijom među kojom su se pojavili i novi Galaxy A53 5G i A33 5G pametni telefoni koji imaju sve ključno za stvaranje top contenta. Ono što ih karakterizira je njihov jako simpatičan dizajn, brutalna kamera, dugotrajna baterija i pristupačna cijena. Ako još ne vjerujete da su ovi pametni telefoni „kraljevi“ za društvene mreže, uvjerite se u nastavku.

Nikad brutalnija kamera

 | Autor: Pr Pr

Za snimanje TikTok trendova, fotki za Instagram feed, selfieja ili bilo kakvu drugu vizualnu kreativu jedno je zajedničko – potrebna je super kvalitetna kamera na pametnom telefonu. Nova A serija uređaja donosi najbrutalniju kameru ikad koja se koristi tehnologijom umjetne inteligencije. Koliko je moćna umjetna inteligencija može se vidjeti kod Photo Remaster funkcije koja u svega par sekundi složi idealne postavke osvjetljenja i rezolucije, tako da fotku odmah možete objaviti na svojim društvenim mrežama. Galaxy A53 5G dodatno se ističe zbog svog nevjerojatnog sustava s četiri kamere uz OIS kameru od 64 MP i VDIS tehnologiju s kojom ćete snimati nevjerojatno oštre i stabilne TikTok videe. Kamera ovih uređaja donosi i kul načine rada pa tako poboljšani Night Mode način rada osigurava kreiranje super noćnog contenta, a ako ste ljubitelji zabavnih filtera tu je i Fun Mode način rada s bogatim izborom. Osim toga, unaprijeđeni Portrait Mode način rada će vam uz prednju kameru od 32 MP omogućiti odlične selfije.

Nikad bolji zaslon i performanse

 | Autor: Pr Pr

Kamera nije sve što ove pametne telefone ističe od drugih, već su to i super performanse koje se mogu mjeriti s onima na popularnim flagship uređajima. Galaxy A53 5G i A33 5G pokrenuti su s novim 5nm procesorom koji će osigurati najbolje uvjete za korisnika – od glatkog iskustva korištenja omiljenih aplikacija za društvene mreže i kreiranje contenta, gledanje Youtube videa pa sve do gaminga. Oba uređaja krasi veliki Super AMOLED zaslon, a jedina razlika im je u veličini – zaslon Galaxy A53 5G pametnog telefona dolazi u veličini od 6,5-inča s brzinom osvježavanja od 120 Hz, a kod Galaxy A33 5G uređaja on iznosi 6,4-inča s brzinom osvježavanja od 90 Hz. Također, uz ove pametne telefone ne morate brinuti o postotku baterije jer ona može trajati do dva dana i ima podršku za super brzo punjenje od 25W što znači da nema kraja binge-watchanju i stvaranju omiljenog contenta.

Nikad simpatičniji dizajn

 | Autor: Pr Pr

Kada pokazujete svoj novi pametni telefon frendovima, svi će prvo komentirati njegov vanjski izgled – slažete li se? E pa, Galaxy A53 5G i A33 5G uređaji će vašu ekipu stvarno ostaviti bez teksta. Donose popularan Ambient Edge dizajn koji neprimjetno spaja kamere sa samim uređajem, stvarajući baš fora izgled s kojim postaju pravi šarmeri. Naime, dizajn ovih pametnih telefona je i vrlo izdržljiv, a sve zahvaljujući snažnom Corning® Gorilla® Glass 5 zaštitnom staklu koji odlično obavlja svoj posao „zaštitara“ pa ako ste i malo „nespretni“ - nema straha! Dodatno, Galaxy A53 5G i A33 5G sadrže IP67 standard otpornosti na vodu i prašinu što vam osigurava bezbrižno uživanje u contentu na društvenim mrežama i općenito svim čarima koje nude ovi pametni telefoni

 | Autor: Pr Pr

Osim što ćete uz nove Galaxy A53 5G i A33 5G pametne telefone postati pravi stručnjaci za content na društvenim mrežama, kupnjom Galaxy A53 5G pametnog telefona na poklon dobivate i Galaxy Buds Live bežične slušalice u crnoj boji. Promocija traje do 30.04.2022., a za ostale detalje kliknite ovdje. Također, od sada svoje podatke i fotografije možete čuvati na jednom sigurnom mjestu. Galeriju Samsung uređaja povežite sa servisom OneDrive i šest mjeseci koristite 100 GB prostora za pohranu u oblaku. Ostanite povezani, zajednički koristite dokumente i fotografije s frendovima i obitelji te surađujte u stvarnom vremenu pomoću aplikacija sustava Microsoft 365. Više informacija pronađite na linku. Dodatno, možete iskoristiti i besplatno probno razdoblje na YouTube Premium u trajanju od dva mjeseca. Promocija traje do 1. ožujka 2023., a za sve detalje posjetite službenu Samsung stranicu.

Tvoja reakcija?