Prvi 251 pregleda 18. siječnja 2019.

Fanovi su ljuti jer Noah podržava Logana Paula

ncentineo/instagram

Možda mu je ovo krivi potez...

Zvijezda filma 'To all the boys I've loved before', Noah Centineo, podržao je kontroverznog youtubera Logana Paula. Kako piše Cosmopolitan, youtuber se zamjerio publici zbog svojih rasističkih i homofobnih komentara, ali i snimanja u šumi samoubojstava.

Logan je na Twitteru je objavio ' Koja godina. Toliko naučenih lekcija, toliko napretka i garantiram ovo će biti godina mog života. Mogao bih nabrajati u nedogled, no poanta je da smo uspjeli, idemo dalje. Draga 2019. idemo dalje'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

alright, i broke. my 10 ear challenge. so many ears. #10earchallenge

A post shared by Logan Paul (@loganpaul) on

Na to mu je Noah odgovorio ' Predivno čovječe, nije sve samo u prevladavanju nedaća, već i u prevladavanju samoga sebe. Svi mi možemo nešto naučiti iz ovoga'.

anyways noah centineo is trash for supporting logan paul, a man who is racist, homophobic and laughed at suicide victims while recording for views. noah centineo damn well KNOWS how awful logan is yet still chose to openly support him. the tweet has since been deleted. pic.twitter.com/uVThMvSHBT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amici

A post shared by Noah Centineo (@ncentineo) on

Fanovi su ga zbog ovog podržavajućeg komentara Loganu malo 'popljuvali', jer smatraju da nije baš okej podržavati, i to tako javno, ovakve kontroverzne ličnosti. A što vi mislite?

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve