Prvi 602 pregleda 26. rujna 2019.

Fanovi su zabrinuti: Kylie završila u bolnici?

KylieJenner/Instagram

Reality zvijezdi nije bilo dobro nekoliko dana, nakon čega je završila u bolnici. Fanovi su znali da nešto nije u redu čim se nije pojavila na dodjeli nagrada, a čini se da su nažalost bili u pravu.

Kylie Jenner je u bolnici.

Naime, mladoj zvijezdi već nekoliko dana nije bilo dobro jer ima gripu. Nije bila na dodjeli Emmyja pa su se fanovi odmah zapitali što se događa s njihovom omiljenom zvijezdom. Sada se zna što joj je, u bolnici je jer je imala strašne mučnine i vrtoglavice, javlja Cosmopolitan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ain’t a game, boy 🎮🖤🖤🖤🖤

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Nije bila na dodjeli Emmyja

Kylie se trebala u nedjelju pojaviti na dodjeli Emmy nagrada sa sestrama Kim i Kendall. Djevojke su trebale zajedno proglasiti pobjednika za najbolju reality emisiju. Na kraju su to učinile Kim i Kendall same, a Kylie je ostala doma. Svima je to bilo čudno, jer je nemoguće da zvijezda poput nje preskoči tako važan događaj.

Sada su svi saznali razlog. Bolest ju je spriječila da se pojavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Uskoro izlazi njena makeup kolekcija u suradnji s Balmainom

Kylie još nije objavila ništa vezano uz svoje stanje, no čini se da joj je danas već mnogo bolje.

Sve o čemu je govorila na društvenim mrežama u međuvremenu je nova makeup kolekcija u suradnji s Balmainom, koju je ondje najavila.

Uz odmor i njegu Kylie će se brzo oporaviti, a mi nestrpljivo čekamo njezine nove pothvate i makeup novitete.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?