Prvi 46 pregleda 02. svibnja 2016.

Fantastična Vicky: Kujica pokorila Supertalent

Lana Kovačević i Vicky
Nova TV

Supertalent je dobio prve finaliste četvrte sezone najpopularnijeg showa

Supertalent je dobio prve finaliste četvrte sezone najpopularnijeg showa na svijetu, no svih 10 jedinstvenih i talentiranih polufinalista priredilo je pravi spektakl u prvoj emisiji uživo. 

Najviše glasova gledatelja osvojili su simpatični breakdanceri Malci, a žiri je kao drugog finalista izabrao Lanu Kovačić i njenu kujicu Vicky te su time kao trećeplasirani show napustili Dos Guitarras.

Prvu polufinalnu večer otvorili su ljubavni duo D&D Balance. Danijela i Dario predstavili su se kao leteći gusari, a kroz zanimljivu priču u zraku opisali su jedan dinamičan ljubavni odnos. Sve što su izveli njihovih je ruku djelo - od koreografije pa do kostima. Pripremali su se posljednjih mjesec dana i to svaki dan, no ovaj put uz pomoć trenera. "Pokazat ćemo još jednu stranu ljubavi, možda je ona malo više ratoborna, ali na kraju se uvijek pomirimo", rekli su Danijela i Dario i dodali da su neki elementi čak i njima samima prilično zahtjevni. No, na pozornici Supertalenta snašli su više nego odlično i zaradili ovacije žirija i mnogobrojne publike. 

Drugu sjajnu točku predstavili su Leon Špoljarić i Lukas Raca, poznatiji kao Malci i postali prvi finalisti Supertalenta. Samouvjereni breakdanceri i ovaj su put dali sve od sebe, no ovaj put s mnogo zahtjevnijom i težom koreografijom. To su prepoznali i članovi žirija, pa im je Mislav rekao da se vidi veliki iskorak od audicijskih emisija te da je ponosan na njih i mentora. Martina Tomičić ostala je bez daha, a kako sama kaže, nije čest slučaj da ju netko ostavi bez teksta. "Ne samo da ste slatki i neodoljivi, vi ste radišni i marljivi, ja mogu samo reći bravo bravo, bravo, svaka vam čast", zaključila je Martina. Danijela Martinović poručila je Leonu i Lukasu da su Malci genijalci. Dečki su dobili i pojačanje, a to je Leonov četverogodišnji brat Roko koji je također s njima zaplesao na pozornici. 

Malci | Autor: Nova TV Nova TV

Pravi plesni spektakl priredio je Miguel Concha Carrasco. Imitator Michaela Jacksona oduševio je još više nego na audiciji. Miguel je uvjerljivo skinuo plesne pokrete kralja popa uz pomoć  plesača Igora Barberića, a plesali su na popularne hitove Thriller i 2 Bad. "Pripremio sam nešto posebno za publiku", rekao je Miguel i dao sve od sebe da publiku ostavi u uvjerenju kako je Michael Jackson još uvijek s nama. "Ono što me se posebno dojmilo je to što Miguel nastupa kao imitator, a ovo je daleko iznad imitacije", rekla je Martina i dodala da rijetko kada ne primijeti Barberićeve plesače, ali ovaj put Miguel je u potpunosti ukrao show!

"Uvjerena sam da ću pokazati nešto što još nitko u Hrvatskoj nije napravio", rekla je Lana Kovačić prije svog polufinalnog nastupa - i bila je u pravu jer Lana i njena Vicky odlaze u finale. Lana i njena kujica Vicky savršeno su dočarale sinergiju psa i čovjeka, no još su jednom dokazale i da prava prijateljstva ruše sve granice. 

"Imam dva psa i volio bih možda da Lana poradi s jednim od njih. Mislim da je tajna u odnosu kojeg imate vas dvije, kada bi se vaš odnos prenio na sve ljude, živjeli bi u punom ljepšem svijetu", poručio im je Mislav Čavajda. Danijela Martinović nema psa, ali Lana ju je potaknula da ga ipak nabavi. "Nakon vašeg nastupa ozbiljno sam prvi put razmišljala da nabavim psa – izgledate savršeno, Lana bravo za sav trud i sve što si napravila za Vicky!" 

Lana Kovačević i Vicky | Autor: Nova TV Nova TV

Osim njih dobar show priredili su Beta Sudar, Babe bez kočnica, HipHop House, Mihael Prelac te Xiomara i Kristina.

Novih deset polufinalista priprema se za drugu uzbudljivu i zabavnu emisiju uživo koja će još jednom najbolje talente okupiti na jednom mjestu, a Nova TV donosi i točku iznenađenja u obliku talentirane Ukrajinke Kseniye Simonove koja osim što je odnijela pobjedu u ukrajinskom Supertalenu, postala je poznata diljem svijeta. Crtanje na pijesku, kao jedan fascinantan vid umjetnosti, zarazio je široke mase, a kako to izgleda gledatelji Nove TV će se moći uvjeriti već iduće nedjelje u drugoj emisiji Supertalenta uživo!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?