Prvi 1591 pregleda 08. lipnja 2018.

Faze učenja s BFF i zašto je to uvijek loša ideja

Učenje
Marko Prpić/Pixsell

Koliko puta se tebi i BFF dogodilo da ste nadobudno dogovorile zajedničko učenje za ispit što se na kraju pretvorilo u višesatno trošenje vremena na sve ostalo osim učenja. Donosimo ti faze učenja s BFF koje gotovo uvijek izgledaju ovako.

1. Dogovorile ste ozbiljan plan.

Taj dan ste shvatile da je ispit opasno blizu, a nijedna od vas još nije knjigu ni pipnula. Zaključile ste kako biste se trebale zajedno pokrenuti i motivirati jedna drugu.

via GIPHY

2. Sastanak.

Pojavila si se kod nje kako je bilo dogovoreno, s hrpom knjiga, bilježnica, olovaka, markera.Uzbuđenje je na vrhuncu jer ćete napokon raditi skupa nešto pametno i korisno.

via GIPHY

3. Analiza količine gradiva.

Stavile ste pred sebe sve što biste trebale naštrebati u par sati. Polako ali sigurno tonete u očaj i oblijeva vas hladan znoj kada vidite koliko toga ima. U šoku ste i nevjerici te za svaki slučaj još nekoliko puta prelistavate knjigu kako bi se uvjerile da je to stvarno sve gradivo koje treba znati.

via GIPHY

4. Uzimate grickalice.

Dok prelistavate te nesretne knjige i brojite stranice, shvaćate da ste ogladnjele i da će pokoja vreća čipsa ili čokolada smiriti nervozu. Pronalazite u kuhinji zalihe hrane i nastavljate lagano chillati s mišlju da sada samo malo odmarate i pripremate se za ozbiljno učenje.

via GIPHY

5. Odustajanje.

Nakon što ste ispraznile sve zalihe hrane po kući i samo usputno preletjele kroz sve aktualne teme od toga dana, shvaćate kako ste se prejele i ne možete se micati. Dok čekate da vam se hrana slegne i krv se vrati u mozak, odlučite na brzaka pogledati par videa na YouTubeu, a onda se stvarno uhvatiti knjige.

via GIPHY

Naravno da se to gledanje videa razvuče na čitavu večer i vi na kraju shvaćate kako iza sebe imate pet sati rađenja apsolutni ničega.

Pogledaj najbolji navijački hit!

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hhaaahahahah istina