Prvi 299 pregleda 02. listopada 2019.

Zaigrali smo najnoviju nogometnu simulaciju!

screenshot / youtube
FIFA 20: Zaigrali smo najnoviju nogometnu simulaciju za PS4

Javnost je podvojena oko nove FIFA igre, tako da smo i sami odlučili vidjeti što je Electronic Arts ove godine uspio postići.

FIFA 20 vani je tek nekoliko dana, a javnost je već sada itekako podvojena po pitanju kvalitete novog nastavka ovog serijala nogometnih simulacija.

I dalje nema sumnje kako EA Sports već sada zadovoljno trlja ruke, kao što je svake jeseni i slučaj, no za sve one koji nisu sigurni je li FIFA 20 vrijedna pune cijene ili je bolje čekati na neizbježnu božićnu rasprodaju, tu je novi video Lvl8.-a.

Pogledajte je li FIFA 20 vrijedna kupnje:

Prvi državni turnir u FIFA-i 20 održat će se već ovaj mjesec u sklopu Esports prvenstva Hrvatske čije je veliko zagrebačko finale zakazano za sljedeću subotu, 12. listopada.

Nagradni fond već sada iznosi 30.000 kuna, a u planu su i brojna iznenađenja za one koji dođu gledati finale uživo. Live publika također će imati priliku osvojiti PlayStation 4 konzolu.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?