Prvi 288 pregleda 19. veljače 2020.

Filipu Rudanu klecala koljena dok je Šebalj driftao oko njega

Davor Puklavec/Pixsell, Canva

U trećoj epizodi nove sezone serijala 'Zvijezde vrište' koji izlazi na YouTube kanalu 24sata, Juraj Šebalj ugostio je mladu pjevačku zvijezdu i natjecatelja 'The Voicea' Filipa Rudana.

Finalist 'The Voicea' Filip Rudan novi je gost serijala 'Zvijezde vrište'. U hladno jutro, taman prije probe za nastup u showu, došao je na svoju porciju drifta. Uplašeno je sjeo za suvozačko sjedalo, a Šebalj je polako krenuo voziti kako bi se naš gost mogao opustiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Na show sam se prijavio jer sam htio pokazati što mogu. Pjevanje je moja strast. Nadam se većoj karijeri u budućnosti", ispričao je mladi pjevač Šebalju. Svaki njegov nastup oduševio je publiku te je dospio na visoke pozicije trendinga na YouTubeu. 

"Dođe ugovor i moraš pjevati cajke. Nitko te ne zove za drugo, za milijun, dva, tri, bi li ih pjevao?", pitao ga je Šebalj, a Filip je spremno odgovorio:

"Ne, ni za kakve milijune ne bih pjevao cajke, ja sam za pop rock", odlučan je bio Filip. Nakon što se pjevač opustio, Šebalj je počeo sve više driftati dok je Filip svirao ukulele i pjevao. Nije mogao izdržati ludi tempo pa mu je ruka stalno bježala sa žica, a od smijeha nije mogao završiti pjesmu.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

Šebalj je pjevaču odlučio pripremiti još jedno iznenađenje. Priredio mu je performans koji nikada neće zaboraviti. Rudan je s ukulelama stao na stazu, počeo lagano svirati, a koljena su mu klecala od straha dok se Šebalj pripremao za drift oko njega.

"Nećeš me pogaziti?" uplašeno je pitao Rudan. Uspio je zasvirati nekoliko akorda, a Šebalj je s osmijehom driftao oko njega.

 | Autor: Davor Puklavec/Pixsell, Canva Davor Puklavec/Pixsell, Canva

"Dokazao se kao pjevač. Nije ni trepnuo dok sam ja driftao. Ja u full driftu, a on pjeva! Pa to je kao da nastupaš pred dva milijuna ljudi", zaključio je Šebalj i pohvalio Filipovu hrabrost i talent.

Novu epizodu serijala 'Zvijezde vrište' pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

Tvoja reakcija?