Prvi 1408 pregleda 23. travnja 2020.

Film 'Tri metra iznad neba' postaje serija

screenshot/youtube

Stižu dobre vijesti za sve ljubitelje ovog španjolskog filmskog hita.

Film ‘Tri metra iznad neba’ nastao je po istoimenom romanu talijanskog autora Federica Moccia. Premda je još prošle godine objavljena najava o mogućnosti snimanja serije s već dobro poznatim likovima, kako piše Telva, projekt bi se tek sada trebao realizirati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Film, inače, priča priču o ljubavi između dvoje mladih koji dolaze iz različitih obitelji, ali se zaljube i naprave sve kako bi njihova veza uspjela.

Ne čudi da je Netflix od ovog filma, koji je osvojio srca gledatelja diljem svijeta, odlučio napraviti seriju, a nedavno je izašao i službeni trailer na YouTubeu koji možeš pogledati ovdje:

Inače, film ima čak dvije ekranizacije, talijansku i španjolsku verziju, a za obje možemo reći da su totalno zaludile mlađu publiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#amore ❤❤❤ . . . . . . #tresmetrossobreelcielo

Objavu dijeli Hachey y Babi <3 (@tresmetrosobreelcieelo)

Serija će se početi prikazivati 29. travnja na španjolskoj verziji Netflixa, a nažalost još uvijek nije poznato hoće li se istoga datuma pojaviti i kod nas. Držimo fige!

 

Pogledaj prvu epizodu novog serijala 'Trend je frend' powered by A1!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar _dukicka__

    _dukicka__

    YASSSSSSS❤️❤️❤️🖤🖤🖤🥰🥰🥰
  • incintava

    Samo se nad da će glavni glumci iz filma biti u seriji inače ne gledam 🤞