Prvi 131 pregleda 18. svibnja 2022.

Finale edukativne kampanje: Magic Leon priredio show!

Pobjednici natječaja #razvrstajme, klinci iz OŠ Jordanovac, osvojili su meetup s licem kampanje - Magic Leonom i njegovom suprugom Mr. Mončinom. Njih su dvoje klince zabavljali čarobnim trikovima i učili ih kako pravilno i pametno razvrstati otpad, evo kako im je bilo!

Šest razreda iz Osnovne škole 'Jordanovac' skupila su se u dvorani njihove škole. Ondje su ih Magic Leon i Mr. Mončina razveselili trikovima, a osim što su se zabavljali, klinci su zajedno s njima učili kako razvrstavati i odvajati otpad.

 | Autor:

Leon i Monika zabavljali su klince, a potom su se svi zajedno i fotografirali. Vesela atmosfera itekako je vidljiva na fotografijama koje smo dobili s meetupa, a ovaj je divan susret samo zaključak edukativno-zabavne kampanje 'Recikliraj i zaradi', koju smo pokrenuli u suradnji sa zagrebačkom Čistoćom.

 | Autor:

U serijalu 'Recikliraj i zaradi', Magic Leon i njegovi mali pomagači u video serijalu na našem YouTubeu pokazali su vam kako reciklirati i iskoristiti stare stvari, umjesto da ih se baca u smeće - i kako na taj način zaštititi naš okoliš.

 | Autor:

Na naš JoomBoosast i zabavan način ovim smo vas projektom htjeli potaknuti da smanjite količinu otpada i naučite kako 'starim' stvarima dati novu svrhu, kako ih učiniti funkcionalnima i kako ih ponovno 'oživjeti'! Također, ovim smo vas projektom htjeli potaknuti da što više razvrstavate otpad i reciklirate te na taj način štitite i čuvate okoliš i naš planet - jer stvarno imamo samo jedan! I zato #razvrstajme! I dalje!

Također, ovim putem još jednom želimo zahvaliti svim školama koje su se prijavile na ovaj natječaj te se uključile u akciju #razvrstajme! I mi i naš jedini planet vam kažemo - tisuću puta hvala!

 | Autor:

 | Autor:

 | Autor:

Tvoja reakcija?