Prvi 20231 pregleda 10. prosinca 2020.

Finale je stiglo: Tko osvaja nagrade vrijedne 150.000 kn?

Zadnja Rap Camp epizoda ove sezone je stigla, finalisti Borna Čimbur, Lovre Crvelin i Karlo Kreš snimili su zajedničku pjesmu sa svim mentorima, a tko će pobijediti i osvojiti glavne nagrade? O tome baš vi odlučujete

Nakon mnoštva prijava, napornih zadataka, stotina napisanih versova i raznih zanimljivih epizoda, stigli smo do kraja druge sezone JoomBoosova talent showa Rap Camp.

Dajte glas svom favoritu i odlučite tko će biti pobjednik:

 | Autor:

U finale su ušli Lovre Crvelin iz Fil Tilenovog tima 'Outsider', Borna Čimbur iz tima 'Legende' Hiljsona Mandele te Karlo Kreš iz Stokinog tima '100Lica'. Samo jedan od njih će pobijediti u super finalu i osvojiti vrijedne nagrade. A o pobjedniku odlučujete vi svojim glasovima, od danas pa sve do ponoći - do kad su otvorene linije za glasovanje.

POGLEDAJTE EPIZODU:

Kao finalni izazov finalisti su snimili pjesmu i spot sa svim mentorima iz showa, a od sad pa sve do nedjelje u ponoć možete glasati na gore navedene brojeve za onog finalista kojeg vidite kao pobjednika. Evo što oni sami kažu; zašto baš oni zaslužuju pobjedu i zašto zaslužuju osvojiti nagrade vrijedne čak 150.000 kuna. 

Borna Čimbur

 | Autor:

"Ja se osjećam odlično. Sve sam bliže ostvarenju svog sna i mislim da imam šanse ovo dobiti", kratak je i jasan Borna, u kojega vjeruje i njegov mentor, Hiljson. "Od početka vjerujem u Čimbu i mislim da ima šanse, iako će ovo biti stvarno napeta borba. Svi su dečki izuzetno karizmatični i bit će napeto finale", govori Hiljson.

Bornu su već prozvali najvećim zavodnikom ove sezone, a njemu ta titula itekako laska. "Ako su me tako prozvali, znači da publika ima dobar ukus", samouvjeren je simpatični Borna, inače dečko iz Kutine i student na Kineziološkom fakultetu.

Karlo Kreš

 | Autor:

U svog finalista itekako vjeruje Stoka. Njemu je Zagrepčanin Karlo Kreš od početka favorit i prilično je uvjeren da će baš on pobijediti.

"Svi su super, ali moram reći da je moj finalist daleko ispred svih. Po stilu i svemu, ima tu karizmu. Respect za ostale dečke, ali Š je legenda. Od prvog dan sam znao da je on ta karizma koju mladi reper treba imati za pobjedu.On je netko koga publika voli, zabavan je, a ono najvažnije od svega - jako, jako dobro repa", iskren je mentor Stoka.

Karlo nije imao potrebu toliko se hvaliti, već je, skromno, kakav i inače jest, rekao kako je njemu hip-hop najveća ljubav, nešto što ga vodi kroz život i kako će i u budućnosti nastaviti raditi ovu glazbu s puno emocija i smisla. 

Ako se ostvare Stokine prognoze i Karlo stvarno pobjedi te snimi album, očekuje nas raznolik sadržaj koji će biti vođen njegovim osjećajem. "Moji tekstovi su uvijek pod utjecajem toga kako se osjećam dok ih pišem", dodaje.

Lovre Crvelin

 | Autor:

U Fil Tilenovu timu ostao je Lovre Crvelin, kandidat koji ima najmanje dlaka na jeziku od svih finalista. Zapravo, on je bez dlake na jeziku. Dosad je u showu repao o Bandiću, lockdownu, koroni i stožeru, a sličnim se temama, na šaljiv i zanimljiv način, želi baviti i dalje na svom glazbenom putu.

"Ako pobijedim, možete očekivati album kakav regija još nije vidjela, a teme će i dalje biti razne društveno-političke aktualnosti, ljubav, emocija, kritika... Sve će biti napravljeno na humorističan način, ali i na način da ljudima koji pjesme slušaju one bude snagu", kaže.

Tko od ove trojice veličanstvenih ima tvoj glas? Pogledaj posljednju epizodu, a onda nam to reci pozivom ili SMS-om na dolje navedene brojeve. Glasove favoritu možeš dati do nedjelje u ponoć.

 | Autor:

Tvoja reakcija?