Prvi 48 pregleda 18. travnja 2015.

Finalisti showa 'The Voice' su Marin, Mateo, Jure i Nina Kraljić

Finalisti
Dario Njavro/ HTV

Za prolazak u finale natjecalo se osam polufinalista, a o njihovoj daljnjoj sudbini odlučivala je isključivo publika. Bila je ovo jedna neizvjesna polufinalna večer

U večerašnjoj polufinalnoj emisiji četvero je kandidata napustilo show 'The Voice', a četvero će se natjecati u finalnoj emisiji sljedeće subote kada će biti izabran najljepši glas Hrvatske. Od velikog finala dijeli nas samo sedam dana, piše 24sata.hr.

Prvim finalistom proglašen je Marin Jurić Čivro, zatim Mateo Resman, te Jure Brkljača i Nina Kraljić.

TIM DEČAK

Nastupe je otvorio tim Ivana Dečaka, a prva se publici predstavila Iva Gortan s pjesmom 'Addicted To You'.

- Iva je večeras sjajno pjevala. Iz showa u show bila je sve bolja. Bravo Iva - pohvalio ju je mentor Dečak. Poslije nje na pozornici se pojavio Marin Jurić Čivro. On je pjevao 'Take Me To Church'.

- Na njegovom glasu radili smo jučer do dva, tri ujutro i vidimo da je to urodilo plodom - kratko je zaključio Dečak.

Ivan je dodao da je prije polufinalne emisije više vremena provodio sa svojim kandidatima nego sa svojom ženom.

- Publiko, na vama je da večeras odlučite tko ide dalje - rekao je Dečak. Svo troje zajedno, Iva, Marin i njihov mentor zajedno su izveli pjesmu 'Treblebass' benda Svadbas. Prema glasovima publike, Marin je proglašen prvim finalistom s čak 69,01 posto glasova.

TIM INDIRA

Iz Indirinog tima prvi je na pozornicu izašao Mateo Resman. Svoje glasovne mogućnosti pokazao je izvedbom Mišine pjesme 'Ostala si uvijek ista'. Njegova mentorica nije skrivala suze nakon što ju je nazvao svojom drugom majkom i zahvalio joj se na svemu što ga je naučila. Indira je dodala da ni u jednom trenutku nije požalila što mu se okrenula na audiciji i uzela ga u svoj tim. Ana Opačak pjevala je 'La Vie en rose'.

- Izgledaš čarobno. Drago mi je što sam ja ostala dosljedna do kraja i što sam Anu dobila u svoj tim. U šansonama si najbolja, pjevala si prekrasno. Pravi si ženski slavuj. Ti si skromna, jednostavna i prekrasna djevojka - poručila joj je ponosna Indira. Dodala je da su Mateo i Ana dvoje fenomenalnih ljudi te da joj je drago što je večeras sve u rukama publike.

Indira, Ana i Mateo zajedno su otpjevali Colonijinu pjesmu 'Najbolje od svega'. Drugi finalist s 53,58 posto glasova je Mateo Resman.

TIM TONY

Alen Bičević izveo je legendarnu pjesmu Zdravka Čolića 'Ti si mi u krvi'. Njegov kolega i suparnik Jure Brkljača predstavio se s pjesmom 'Tu noć kad si se udavala' Prljavog kazališta. Tony je svoje kandidate opisao kao dovoljno mlade, ali i dovoljno zrele.

- Čvrsto stoje na zemlji - zaključio je. Ova tri mušketira zajedno su izveli pjesmu 'Jer za ljubav treba imat dušu' atomskog skloništa. Iz Tonyjevog tima sa 63,69 posto glasova u finalu će se natjecati Jure Brkljača.

TIM JACQUES

Dino Petrić pjevao je 'Hero' Enriquea Iglesiasa, a Nina Kraljić izvela je 'Nothing Else Matters'.

- Kad sam te prvi puta vidio ja sam ti rekao da si ti 'the voice'. Bez obzira na ishod, a Dinu volim i poštujem i vodit ću ga do kraja što god bilo, ti si za mene bila i ostala 'the voice'. Vidim te kao globalnu zvijezdu. Hvala ti još jednom što si mene odabrala za mentora - zaključio je ponosni Jacques koji je sa svojim kandidatima otpjevao 'I See Your Tree Colors'.

Publika je odlučila da sa 71,03 posto glasova u finale ide Nina Kraljić.

Tvoja reakcija?