Prvi 16204 pregleda 25. ožujka 2019.

Frajeri jako vole kad cure rade - ovo!?

independenthoughts/instagram

U pitanju su tri stvari; čitajte pažljivo

Dečkima je, navodno, kod cura jako 'napeto' kad rade ove tri stvari, piše YourTango. A posebno nam se sviđa ovo što se nalazi na broju tri. Što ti misliš?

1. Dopuštaju im da ih 'love'

via GIPHY

Muškarcima je jako zanimljivo kad im cura odmah ne otkrije sve o sebi, već ih pusti da oni sami otkrivaju detalje korak po korak. Također, oni su lovci i po prirodi ih privlači činjenica da se za nekoga moraju vraški potruditi. Što je curu teže uhvatiti, to će im biti zanimljivija i privlačnija. 

2. Dopuštaju im da se dokažu

via GIPHY

Da, dečkima je, za njihov ego, jako važno da se dokažu pred curom. Da se dokažu kao sposobni, hrabri, snažni, zanimljivi, zaštitnici... Jer, kad im to dopustiš, njihov ego je miran i zadovoljan, a to je ponekad najvažnije.

3. Pokazuju osjećaje

via GIPHY

Dečkima je važno da znaju što cura osjeća u kojem trenutku. Iako vole igrice, to ne vrijedi kad su osjećaji u pitanju. Ako ti se sviđa, on želi znati da ti se sviđa, kako bi mogao odlučiti želi li se i dalje truditi ili prestati s trudom. Isto tako žele odmah znati ako ti se ne sviđaju, jer će onda krenuti dalje. Ne vole kad ih se zavlači emocionalno, samo kad se s njima malo poigrava - da bi mogli ostvariti ono iz prve točke, da bi mogli loviti...

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Opaaaa :O