Prvi 113 pregleda 12. rujna 2023.

Fran, Renato, Ante i Malajski Tapir čekaju te u Areni Zagreb!

PR

Voliš nogomet? Onda će ti se svidjeti što je pripremio adidas! Ove nedjelje, 17.9., od 12 do 18 sati na gornjem platou Arena Centra u Zagrebu, adidas u suradnji s Intersportom organizira događaj pod imenom “Otkrij brzinu” na kojem ćeš moći isprobati nove adidas X Crazyfast kopačke!

Svi posjetitelji moći će isprobati kopačke, zagrijati se na nogometnom poligonu i izmjeriti brzinu svojeg nogometnog šuta na gol. Najuspješniji sudionici bit će nagrađeni P1 modelom kopački koje će im pomoći u unapređenju njihovih nogometnih performansi.

 | Autor: PR PR

Novi model kopački odabrali su i Fran Lauš, Renato Erceg, Crni Ante i Malajski Tapir koji također stižu u Arenu izmjeriti brzinu svojeg šuta. Uz njih pridružit će im se i Dinamovi igrači Antonio Marin, Sandro Kulenović i Luka Vrbančić! Više informacija dostupno je na Facebook stranici događaja.

 | Autor: PR PR

X Crazyfast kopačke već obožavaju planetarno popularni nogometaši Leo Messi i Mo Salah kao i Dinamovi Antonio Marin, Luka Stojković, Luka Vrbančić i Gabriel Rukavina. Kopačke su osmišljene kako bi svim nogometašima poboljšale igru zahvaljujući posebnoj AERO tehnologiji koja omogućava dodatnu brzinu u svakom trenutku igre na terenu.

 | Autor: PR PR

Uz to, opremljene su i AEROCAGE inovacijom - podstavom dizajniranom za pružanje potpore i stabilnosti stopala te jednoslojnom prozračnom mrežom AEROPACITY SPEEDSKIN koja pruža udobnost i osjećaj „druge kože“ na stopalu. Dodatan pregled performansi X CRAZYFAST kopački dostupan je na stranicama Intersporta.

Tvoja reakcija?