Prvi 10 pregleda 07. travnja 2016.

Fućkanjem osvojila žiri! 'Ovo sam cijeli život čekala'

Supertalent
Nova TV

Kako to izgleda kada garderobijerka iz kazališta prvi put zafućka u kazalištu i to na audiciji Supertalenta, otkrit ćemo ove nedjelje

Kolege iz Karlovačkog kazališta simpatičnu garderobijerku Anđelu Fajt zovu 'kazališni anđeo' i upravo su je oni prijavili u talent show Nove TV kako bi žiriju predstavila svoj talent – fućkanje. Naime, Anđela obožava fućkanje i kako kaže, fućka od malena.

'Fućkam približno dobro kao moj otac' kaže Anđela te ističe kako je njezin otac uvijek fućkao, no kada se ona rodila, a budući da je on želio sina, nije fućkao tri dana. Da bi mu se dodvorila, počela je i ona fućkati. „Ja kad sama sebe čujem da fućkam, ja uživam!“ dodaje. Budući da je prema starom vjerovanju, u kazalištu zabranjeno fućkati, Anđela će ostvariti svoj dugogodišnji san, a kako to izgleda kada garderobijerka iz kazališta prvi put zafućka u kazalištu i to na audiciji Supertalenta, otkrit ćemo ove nedjelje.

Na zagrebačkoj audiciji Supertalenta svoj talent su predstavili i  D&D Balance, Dario Zvornik i Danijela Vrhovski,  ljubavni akrobatski duo. Dario i  Danijela upoznali su se na trčanju, a svoju ljubav upotpunili su i akrobacijskim tehnikama vježbanja. „Treniranje u parovima je definitivno prednost jer se imate na koga osloniti, nekoga tko će vas motivirati i pridržati kada padate“ kaže Dario.

Vidjet ćemo još jedan simpatični duo Nera & Jambro, odnosno sedamnaestogodišnju Neru Modrić i dvadesetšestogodišnjeg Tomislava Jambrošića iz Osijeka čija priča počinje tako što je Tomislav imao gažu na kojoj je u publici sjedila Nera koja ga je zamolila da ju prati na klaviru. „Jako se dobro kužimo što se tiče glazbe“ - kaže Nera koja će posebno dojmiti Martinu da će ju nakon nastupa samo priupitati:. „Gdje si do sad bila?“

Peta epizoda najpoznatijeg talent showa u svijetu donijet će brojna uzbuđenja i zanimljive nastupe. Simpatični mališani Elena i Marko pokazat će žiriju kako se to pleše  akrobatski rock'n'roll. „Meni je najljepše kada se smijemo.“ kaže jedanaestogodišnja Elena koja  ipak ima neke pritužbe na svog, također jedanaestogodišnjeg, plesnog partnera: „On se šepuri umjesto da radi to što treba.“  Šepurit će se i Mario dok će grafički dizajner po struci, Ivan Sabolić, raditi njegovu karikaturu. „Baš ste me ugodno iznenadili!“ bit će iznenađen Mario, a hoće li biti dobar model te hoće li karikaturist zadovoljiti kriterije žirija i izboriti se za prolazak u daljnje natjecanje, ostaje nam vidjeti ove nedjelje u još jednom zabavnom izdanju 'Supertalenta'.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?