Prvi 442 pregleda 13. travnja 2019.

Natjecanje uspješno privedeno kraju

YouTube/screenshot, canva

Natjecatelji su oduševljeni Gaming in the sky eventom by Lvl8. i Coca-Cola

CIJELI DOGAĐAJ MOŽETE POGLEDATI OVDJE:

Odlično se zabavili

Natjecateljski dio igre je gotov, a svi natjecatelji su redom oduševljeni ovim eventom koji je za svakog od njih bilo jedno posebno iskustvo, koje bi svakako ponovili, kako kažu. Tako su Mudja, Serbian Gamer, Bassi, Crni, Laura i drugi još jednom pokazali i dokazali kako dominiraju balkanskom gaming scenom, dok su neki samo pokušavali igrati. Kako bilo, svi su oduševljeni današnjim danom te su su druženje s fanovima i svim obožavateljima videoigara nastavili na tlu. Svi fanovi zahvalni su Lvl8.-u i Coca-Coli što su zahvaljujući njima imali priliku upoznati svoje idole. Nadamo se da će ovakvih događaja biti više!


Osim videoigra, event je 'začinila' i revija cosplayera iz cijele Hrvatske koji su pokazali svoju zavidnu kreativnost te na taj način potaknuli svi sa sličnim interesima da se odvaže na tako nešto.   | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

 

Svi su u zraku, počinje napeta igra

Svi su jako uzbuđeni, no ono što je važno naglasiti je da ne igraju jedni protiv drugih, nego u parovima protiv svih igrača svijeta. Stručni žiri će na kraju odlučiti tko je bio najbolji.

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

 | Autor: YouTube/screenshot, canva YouTube/screenshot, canva

Saamo Petraa i Magic Leon spremni su za gameing

Antonija Šipušić, reporterka 24 sata, popela se zajedno s gamerima na 40 metara visine te je imala priliku porazgovarati s našim youtuberima Petrom i Leonom koji se još nisu opustili zbog visine. "Još se nisam usudila baciti pogled. Ja nisam gamerica, ali sam prošle godine po 6 sati dnevno znala igrati Fortnite", priznala je. "Svejedno, volim tu i tamo nešto odigrati. Počašćena sam što mogu igrati PUBG na 40 metara visine. Cijela ova ideja mi je fenomenalna, stvarno originalan evet. Ako još niste, dođite jer ćete se provesti kao nikad u životu", poručila je Petra.

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

Leon, s druge strane ima nešto više iskustva u gamingu, ali nikad ovakvog kako kaže. "Super se osjećam što ću igrati s Mudjom iako prvi put igram na playstationu, a ne na kompjuteru. U timu sam s Petrom i nadam se da ćemo biti dobar tim", zaključio je. 

Mudja i ostala poznata imena trebali bi svoju poziciju za playstationom zazuzeti uskoro. Evo daška atmosfere za vrijeme čekanja:

 | Autor: privatna arhiva, Canva privatna arhiva, Canva

Sletio je Mudja

Mudja, najveće ime gaming balkanske scene, sletio je oko 8 sati na aerodrom Franjo Tuđman gdje ga je dočekala reporterka 24 sata.  U Zagreb su najvećeg gamera u regiji doveli Lvl8. i Coca-Cola, a dobro rapoložen i spreman za odličan vikend gameanja otkrio je i kako mu je ovo pravi izazov s obzirom na to da ima fobiju od visine. 

 | Autor: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL

Osim toga, otkrio je kako je s igranjem videoigri počeo zbog tate koji ga je naučio, a sad i igraju zajedno, a kako im mogu vidjeti impresivnih 600 tisuća Instagram pratitelja dok na YouTubeu broji gotovo 1.5 milijuna pratitelja. Svejedno, kako kaže, igranje videoigara smatra samo hobijem. Trenutno mu je najdraža popularna igra PUBG i GTA, a kao igricu koju nikako ne voli naveo je Minecraft. U to kratko vrijeme, podijelio je i kako je nadimak dobio od djeda koji ga je tako nazvao. A na pitanje što misli o ovom eventu rekao je: "Balkanska scena gazi sve napred i sve smo bliže zapadu".  

Gaming in the sky

Lvl8. novi je medijski proizvod posvećeno gaming kulturi usmjerenom prema regionalnoj publici, odnosno publici koja se jezično razumije. Možete ih pratiti na YouTube-u, Instagramu, Facebooku i Twitchu! Gameri i entuzijasti, navalite!

 | Autor: Filip Kos/PIXSELL Filip Kos/PIXSELL

Event počinje u 11 sati, a bit će podijeljen u dva dijela - zatvoreni i otvoreni dio. Stol gdje će 22 influencera igrati podijeljen je na 22 sjedeća mjesta. Uz njih, 22 posjetitelja koji na natječaju osvoje ulaznice moći će nakon influencera zaigrati PUBG na 40 metara visine, a imat će priliku osvojiti i super nagrade.

Event je otvorenog tipa i potpuno besplatan za posjetitelje, dok su ulaznice za natjecanje, odnosno mjesto na dizalici, rezervirane za dobitnike nagradnog natječaja navedenog iznad. Prva dva dizanja i gameanje prenosit će se live na Lvl8. YouTube kanalu, a sve ćete moći uživo pratiti i na JoomBoosu te 24sata.

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    znači predobro!!