Prvi 1052 pregleda 02. travnja 2019.

Gaming in the sky: U Zagreb stiže Mudja!

Ljudi, niste spremni na ovaj spektakl! Gaming u zraku? Doslovno. Evo što je to zapravo i tko sve dolazi

Lvl8. i Coca-Cola organiziraju dosad neviđeno natjecanje u videoigrama u Zagrebu 13. 4. 2019. na Jarunu! Sve kreće u 11 sati i traje do 19, a 40 metara u zraku, na visini osmokatnice, bit će podignuta platforma na kojoj ćete baš Vi dobiti priliku zaigrati jedan od posljednjih gaming hitova - PUBG!

Dolazi Mudja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vracamo se jako aktivno ! 🔥😄

Objavu dijeli Mudja (@mudjaa)

Coca-Cola i Lvl8. vam na Jarun dovode najveća imena regionalne gaming scene; Mudju, Serbian Gamera, Bassija, Crnog, Lauru i još mnoge druge, koji će odmjeriti snage u gameanju u zraku.

Trailer za Gaming in the sky event

Event počinje u 11 sati, a bit će podijeljen u dva dijela - zatvoreni i otvoreni dio. Stol gdje će 22 influencera igrati podijeljen je na 22 sjedeća mjesta. Uz njih, 22 posjetitelja koji na natječaju osvoje ulaznice moći će nakon influencera zaigrati PUBG na 40 metara visine, a imat će priliku osvojiti i super nagrade.

Kako osvojiti 'upad' na dizalicu? Svi detalji su u videu

Event je otvorenog tipa i potpuno besplatan za posjetitelje, dok su ulaznice za natjecanje, odnosno mjesto na dizalici, rezervirane za dobitnike nagradnog natječaja navedenog iznad.

Prva dva dizanja i gameanje prenosit će se live na Lvl8. YouTube kanalu, a sve ćete moći uživo pratiti i na JoomBoosu te 24sata.

Tko dolazi?!

Što je Lvl8.?

Lvl8. novi je medijski proizvod posvećeno gaming kulturi usmjerenom prema regionalnoj publici, odnosno publici koja se jezično razumije. Možete ih pratiti na YouTube-u, Instagramu, Facebooku i Twitchu! Gameri i entuzijasti, navalite!

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    OMG jeeees