Prvi 5602 pregleda 03. siječnja 2019.

Gdje ćeš upoznati ljubav života prema svom horoskopu?

allthingsmeghanmarkle@instagram

Zvijezde nam mogu reći svašta od toga kako ćemo se osjećati u budućnosti do toga s kakvim ćemo se problemima suočavati...

Kako piše portal Bustle, čini se da nam zvijezde mogu otkriti i gdje ćemo upoznati ljubav našeg života...

OVAN

Kao natjecateljski nastrojen znak te ljubitelj sporta i raznih aktivnosti, ovan bi svoju ljubav mogao upoznati na nekoj nogometnoj utakmici ili bilo kojem sličnom sportskom događaju.

BIK

Bikovi su ljubitelji prirode i istinski uživaju boraviti na otvorenom tako da bi park, mjesto uz jezero ili koncert na otvorenom bili idealna mjesta za pronalazak srodne duše.

BLIZANCI

Blizanci bi kao osobe sklone multi taskingu i putovanjima svoju ljubav mogli pronaći na drugom kraju svijeta kao turistički posjetitelji neke egzotične zemlje.

RAK

Rakovi vole klasične izlaske i mirnija mjesta pa bi im se moglo posrećiti na ljubavnom planu prilikom odlaska u kino.

LAV

Lavovi znaju poprilično biti zaokupljeni poslom i sličnim obavezama pa se nerijetko zaljube u školi, na faksu ili na radnom mjestu.

DJEVICA

Nježne duše poput djevica mnogo vremena provode čitajući i upijajući nova znanja, a s obzirom da mnogo vremena provode u knjižnici tamo bi se mogle i zaljubiti.

VAGA

Vage vole uživati u životu i noćnim izlascima pa bi ih jedan takav izlazak mogao odvesti u novu vezu.

ŠKORPION

Ovi znakovi nikako ne vole kratke brzinske razgovore i površna poznanstva već se vole posvetiti ljudima koji im se svide na prvu. Novu ljubav bi mogli upoznati u knjižari ili bilo kojoj sličnoj specijaliziranoj prodavaonici.

STRIJELAC

Strijelci vole riskirati u životu i okušati se u igrama na sreću pa je lako moguće da bi se u casinu mogli i zaljubiti.

JARAC

Jarci ne vjeruju u neočekivane romantične susrete niti u ljubav na prvi pogled pa će njihova romansa započeti iz već postojećeg prijateljstva s osobom koju svakodnevno viđaju.

VODENJAK

Dobre duše zodijaka su sklone sudjelovati u humanitarnim projektima u sklopu kojih će i pronaći savršenu osobu za sebe.

RIBA

Ribe su velike zaljubljenice u umjetnost i estetiku i muzej je idealno mjesto u potrazi za srodnom dušom.

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    u školi