Prvi 58 pregleda 28. ožujka 2018.

Genijalno: Izumljena pametna salveta koja otkriva drogu u piću!

bestdrugrehabilitation.com

Studentica je izumila pametnu salvetu koja otkriva drogu u piću.

Znaš ono kad ideš van, a najveći strah tvojih roditelja (pogotovo ako si cura) je da ti netko ne ubaci nešto u sadržaj tvojeg pića. Iako mi nekad olako shvaćamo naše starce i mislimo si "Moš' si mislit da bi se meni tako nešto dogodilo" ubacivanje droge za silovanje danas je nažalost postala najnormalnija stvar. 

 | Autor: knonap.com knonap.com

Zbog toga je studentica Danya Sherman iz Washingtona odlučila jednog dana stati na kraj tim problemima i izumiti pametnu salvetu koja prepoznaje čak 26 od 40 uobičajeno korištenih droga za silovanje poput rufinola. 

Pametna salveta zove se "KnoNap", a funkcionira na način da sadržaj pića proliješ po salveti, a ona će ukoliko se u njemu nalazi neki sumnjivi sastojak promijeniti boju. 

- Ova salveta napravljena je kako i za cure, tako i za dečke, a cilj je da se svi koji idu po klubovima osjećaju sigurnije - rekla je Danya. 

Totalno cool!
 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za tebe, pripremili hrpu iznenađenja. Možeš odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica Saamopetraa.  U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?